Loši Real izvukao bingo, konačno pobeda!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 03.11.2018.
18:06
Izvor: Sportske.net

Da li će Perez povući neke drastične poteze?

Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Nakon smene Lopetegija i postavljanja Santijaga Solarija na mestu privremenog trenera Real Madrida, ovaj tim je dočekao Voljadolid u okviru 11. kola La Lige, a domaćin je nekako uspeo da slavi u ovom meču sa 2:0 (0:0).

Veoma težak period za kraljevski klub, puno turbulencije, loši rezultati, navijači su nezadovoljni i ne vidi se rešenje svih problema. Valjadolid jeste tvrda ekipa i zaista su prijatno iznenađenje ove sezone, ali to nije opravdanje zašto je Real ovako loše odigrao ovaj meč.

Real jeste bio bolji tokom celog meča, ali im je na kraju bilo potrebno mnogo sreće da savladaju golmana gostiju, Masipa. Valjadolid je odigrao odličan meč, a čak su mogli da šokiraju sve na stadionu u 66. minutu kada je Toni pogodio prečku.

Kako je vreme prolazilo, Real je postajao sve nervozniji, a igrači su pravili netipične greške. Solari je pokušao izmenama da prodrma tim, sve tri izmene je napravio već u 74. minutu, pa su tako u igru ušli Isko, Lukas Vaskez i Vinisijus. Mladi Brazilac se trudio i na kraju uz mnogo sreće doneo prednost Realu. Šutirao je vrlo snažno u 83. minutu, a lopta je pogodila Kika i završila u mreži uz ogromnu dozu sreće. Koliko sreće je imao Real kod ovog gola pogledajte OVDE. Ovaj šut Vinicijusa je možda čak išao i u aut!

Na kraju, kada su gosti krenuli u napad i otvorili se, Benzema je u jednoj kontri iskusno izvukao jedanaesterac, a Serhio Ramos je bio vrlo precizan sa bele tačke.

Ovom pobedom, Real je pretekao današnjeg protivnika na tabeli. Trenutno su 6. sa 17 osvojenih bodova u 11 odigranih kola. Treba istaći da je ovo prva pobeda Reala u poslednjih 6 utakmica u La ligi.

Valjadolid jeste izgubio u ovom meču, ali gosti su zaista igrali fantastično.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ISTINA BOLI
Saturday, 03.11.2018
21:47

Na koji fazon je gol Viniciusa pripisan njemu,a nije zapisan kao autogol?

avatar
MunzeKonza
Saturday, 03.11.2018
23:14

Ne znam gde si video da je njemu pripisan, ja sam gledao utakmicu i vodi se kao autogol sto i jeste.

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 03.11.2018
20:17

Vinisujus u prvu postavu! Ako se nastave losi rezultati, sezona za domace prvenstvo je propala. Neka decko igra, da pokida u sledecoj. Stvarno je odlican i veliki talenat.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 03.11.2018
19:35

Pa tako to obicno biva u sudaru dva tima sa sredine tabele, pobedi onaj sa vise srece.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 03.11.2018
23:29

Jel LS igrate u utorak ili u srijedu?

avatar
Rasel Krou
Sunday, 04.11.2018
11:03

Tvoj komentar je nebuloza jer pricas o nekoj pobjedi na srecu a Real diktirao tempo cijelu utakmicu, bila bi sreca za Valjadolid da su izvukli bod. A moj komentar ima veze s tobom jer si ocigledno zaboravio da tvoj tim nije dio elite, bar u ovoj sezoni, tako da psssssst plastikaneru.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 04.11.2018
00:29

Ne vidim ikakvu veze sa mojim komentarom, jel tako i u skoli?Nastavnica te jedno pita a ti pricas neku drugu pricu?

avatar
Sava Kragulj
Saturday, 03.11.2018
19:24

Vinicijus mora da pocinje meceve. Kad god je na terenu decko pravi razliku i stvara gol sanse. Ako bude nastavio da igra ovako i da se razvija moze da bude buducnost Reala.

avatar
Badr Hari
Saturday, 03.11.2018
19:09

Uz mnogo, mnogo sreće Real do 3 boda. Nesporno je da smo gledali veoma dobru utakmicu, zaslugom igrača obe ekipe (naročito Valjadolida), ali pre svega zaslugom izlizanog i Zidana, sa obzirom na šta je ličila igra Reala prethodnih godina. :D