Loše vesti za Partizan, Bilbao se vraća u formu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.09.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net

Posle dva vezana poraza u prva dva kola Primere, Baskijci danas konačno zaigrali kako umeju, a ceh je platio Hetafe.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Podsetimo, Bilbao je sezonu započeo fantastično, osvajanjem Superkupa Španije u dvomeču sa Barselonom (4-0 i 1-1), da bi zatim u Primeri Baskijci loše startovali.

Usledili su porazi od Barse (0-1) i Eibara (0-2), ali danas je ta serija prekinuta, pošto je Bilbao na svom terenu savladao ekipu Hetafea sa 3-1.

Samo šest minuta su gosti odolevali, a onda je Aduric posle kornera doneo prednost Bilbau. Već u 24. minutu bilo je 2-0, Susaeta je asistirao Raulu Garsiji, koji duplira vođstvo domaćina.

Tim rezultatom je okončano prvo poluvreme, a neizvesnost je nakratko vratio Velaskez, pogotkom u 70. minutu za 2-1.

Ipak, Bilbao nije dozvolio preokret, pa je Aduric u 83. minutu svojim drugim golom otklonio sve dileme u ovoj utakmici - 3:1, prvi bodovi za Bilbao u novoj sezoni.

Sve golove sa ''San Mamesa'' možete da pogledate OVDE.

Hetafe je nastavio sa porazima, ovo mu je treći uzastopni, pa se posle tri kola nalazi na dnu tabele.

Podsetimo, Bilbao je i rival Partizana u Ligi Evrope, a Baskijci će u Beogradu gostovati u trećem kolu ovog evropskog takmičenja. Danas je svih 90 minuta u ekipi Hetafea odigrao bivši napadač Partizana Stefan Šćepović, koji će imati šta da kaže crno-belima o ekipi Bilbaa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera 1
Sunday, 13.09.2015
20:26

Auuu, šteta što se Bilbao vraća u formu inače bi ih Partizan razbio. Mislim ako je mogla Barselona da pobedi Bilbao na San Mamesu, ne bi to bio problem ni za Partizan... :-)

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 13.09.2015
18:54

Pomalo neinteligentno sa moje strane da napisem ono za Fabrisija, ja stvarno mislim da neki stoper moze da bude gori od Lazara Cirkovica. I znao sam da nije bolji od Brazilca i opet mi je bilo drago kad sam cuo da se ovaj povredio...

avatar
Dača
Sunday, 13.09.2015
18:12

Jaka stvar. Kad im Kiza suprotstavi tim sa Babovićem, Božinovim, Petrovićem, Ćirkovićem i Balažicem ima da se češu gde ih ne svrbi. :)