Loše vesti za Mitra ne dolaze same!

Autor: Stefan Matić
petak 08.01.2021.
10:58
Izvor: Sportske.net

Parker preneo svoje januarske želje.

EPA-EFE// POOL
EPA-EFE// POOL

Povezane vesti

Fulam sutra igra meč FA kupa.

Gostovaće KPR-u, za očekivati je da Aleksandar Mitrović ne dobije šansu.

Skot Parker je najavio kaznu za srpskog internacionalca posle slika gde napadač "kotidžera" proslavlja Novu godinu u društvu Luke Milivojevića.

Pravila su striktna, u Londonu su zabranjena okupljanja ukoliko to nisu članovi vaše porodice. I Luka i Aleksandar snosiće posledice, najavljeno je iz njihovih klubova.

Ono što bi moglo dodatno da brine napadača jeste izjava Skota Parkera, trener Fulama je na konferenciji uoči sutrašnje utakmice FA kupa priznao kako klub aktivno traži novog napadača.

Mitrović već ima malu minutažu, dolazak novog ofanzivac bi ulogu našeg reprezentativca dodatno umanjila.

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 09.01.2021
10:03

Митре, бежи бре од њих што даље!!! Два пута си их увео у ПЛ, погледај како ти враћају!

avatar
magister
Friday, 08.01.2021
14:53

Mitrović se očigledno ne uklapa u Fulam, bez obzira na prethodne rezultate. Što se tiče komentara da je on tip igrača iz prošlih vremena - to jednostavno ne stoji. On je igrač specifičnih karakteristitika, sa izuzetnim osećajem za loptu i za igru. On je tip igrača na kom se gradi taktika i igra. Daleko od toga da je on nekakav sidraš kome treba da centriraš. Istina je da je dobar i za takve akcije, ali itekako dobar u pas igri, duplim pasovima... On - ne osvaja teren, to mu je mana, ali osvaja prostor na 25m od protivničkog gola i kad god tu primi loptu - to je opasnost po gol, jer ume i da šutne i da skuva i da duplim pasom dođe u šansu i da kratkim driblingom oslobodi prostor za šut.

Nešto se desilo u Fulamu i trener igra sistem u koji se kao Mitrović ne uklapa. Ako se na Mitrovića ne igra, ako se trener zadovolji time što on veže najmanje jednog, a najčešće i po dva igrača za sebe i tako obezbeđuje prostor saigračima, onda i ne može da se očekuje da uradi nešto spektakularno. Verovatno je vreme da promeni sredinu. Voleo bih da ga gledam u Ajaksu sa Tadićem.

avatar
Dorotej
Friday, 08.01.2021
13:41

Mitrović je mlad igrač još uvek, ali je tip centarfora kog je pregazilo vreme, da bo mogao da igra u nekom jačem klubu lige petice. U suštini ne bi trebao da bude ni starter u našoj reprezentaciji bez obzira na statistiku u prošlosti. Druga vremena.

avatar
Borkes
Friday, 08.01.2021
12:13

Coveka koji je proglasen igrqcem sezone, bio najbolji strelac, kapiten, ovako drndati, nema smisla....Vratice se Fulam expresno u nizi rang, a ti Mitre paljba brate!!!