Loše vesti za "Građane", trojica prvotimaca propustila trening

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.11.2018.
16:26
Izvor: Sportske.net

Gvardiola u problemima pred važan duel u okiru Lige šampiona.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Siti je prvi u grupi F nakon četiri odigrana kola, imaju devet bodova, tri više od drugoplasiranog Liona, šest od trećeplasiranog Hofenhajma.

Nalaze se nadomak plasmana u narednu fazu takmičenja, a sutrašnjom pobedom protiv Liona bi obezbedili i prvo mesto u grupi.

Francuski klub je slavio na "Etihadu", pa će "Građani" imati i motiv više, ali i veliki broj problema pred sutrašnji duel.

Bernardo Silva je pod velikim znakom pitanja za predstojeći duel, kako je zbog povrede propustio i duel sa Vest Hemom minulog vikenda.

Gabrijel Žesus i Ilkaj Gundogan se takođe nisu pojavili na današnjem treningu Sitija, te su i njih dvojica pod znakom pitanja iako su nastupili za vikend protiv "Čekićara".

U timu neće biti ni odavno povređenih De Brujnea i Benžamana Mendija, te za mesta u veznom redu konkurišu samo David Silva, Fil Foden i Fernandinjo, te treba očekivati mladog Engleza u startnoj postavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Monday, 26.11.2018
18:03

imaju oni jos veznih igraca na platnom spisku - pre svih delf, zincenko i brahim dijaz a mada su pogotovo marez ali i sterling i sane iako napadacki orjentisani, ipak vezni igraci. takodje stones je par puta pokrivao zadnjeg veznog, koliko ja znam svi u odbrani su zdravi pa laport i jos neko mogu na halfove a stones u vezu ako zatreba. to je velika prednost gradjana, svi su polivalentni.

avatar
_mladen_
Tuesday, 27.11.2018
07:14

Najveca jacina je ta sto imaju klupu, kvalitet ne opadne ako zamenis tri igraca, plus ti najbolji igrac povredjen.