Loše vesti nikada ne idu same - Veliki maler za Barsu!

Autor: Stefan Matić
subota 11.01.2020.
13:24
Izvor: Sportske.net

Napadač ne može da odlaže više.

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Barselona je tokom nedelje doživela poraz od Atletiko Madrida u polufinalu španskog Superkupa, iako su Mesi i saigrači pružili dobru partiju i imali prednost tokom većine meča. Na kraju su presudila zadnja deset odličnih minuta "jorgandžija" i dve VAR odluke što nam je obezbedilo nedeljni madridski derbi u finalu.

Posle poraza su krenuli zahtevi da se Valverde konačno otpusti, šuška se oko povratka Ćavija, ali Barsa ima za sada i veće probleme.

Luis Suarez je pod injekcijama igrao meč protiv Atletiko Madrida, ali izgleda da će morati "pod nož".

Obavljeni su pregledi kod svetski poznatog Romana Kugata, određeno je da se problem ne sme više prolongirati i da je operacija najsigurnija opcija. Ovo će udaljiti Urugvajca sa terena više nedelja što je velika briga za čelnike Barselone pošto Suarez ima odličnu sezonu.

Napadač je zabeležio četrnaest golova i jedanaest asistencija na 23 odigrana meča, sada su sve oči uprte u Grizmanu. Da li Francuz može postati prava podrška Mesiju u narednom periodu?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kalcit
Sunday, 12.01.2020
12:24

Bez Suareza če Barcelona biti bolja.Nije to nikakav hendikep.Ako ne bi bio velik prijatelj Messija bi ga več odavno prodali.

avatar
kalcit
Saturday, 11.01.2020
22:27

Kladim se,da če Barcelona biti bolja bez Suareza.

avatar
Mirjevac
Saturday, 11.01.2020
19:47

Tuje Grizman, on u potpunosti moze da zameni Suareza, zato ga i trebalo jos ranije forsirati na tu poziciju, ali neznalica Valverde je sve to predvideo neznanjem! Kad on sa ovakvom ekipom se zadovoljava samo osvajanjem spanske lige, i on i celi prezidijum, oni su zaspuzili da i pre vremena da se smene, neznam kako je u barci dali mogu da smene te neznalice, ali samo ako mogu odma ih treba smeniti!

avatar
zeks
Saturday, 11.01.2020
18:06

Steta sto ce pauzirati ali ako vec mora,sad je najbolje vreme. Taman ce se vratiti dok pocne LS,do tada Grizman na mesto napadaca

avatar
P. S.
Saturday, 11.01.2020
15:41

Moglo bi se reći da je to veliki maler za Barsu u nekim utakmicama i skoro pa nikakav u nekim drugim utakmicama. Svakako bi bio od velike pomoći za osvajanje domaćeg prvenstva, naravno pod uslovom da Real i Atletiko budu dovoljno loši u nastavku prvenstva kako bi se to i desilo. Što se LŠ nijedan fudbaler više nije bitan za Barsu dok god je Valverde trener, a to bi se izgleda moglo reći i za bilo koje kup takmičenje, pa makar i KK.

avatar
Bádr Hari
Saturday, 11.01.2020
14:27

Suarez je beskoristan igrac , i da nema mog idola Messija on ne bi znao sta je fudbal i kako se osvajaju trofeji. :D