Lopetegi zna šta su prioriteti!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 29.09.2018.
17:45
Izvor: Sportske.net

Trener Reala komentarisao i poraz od Sevilje pre nekoliko dana.

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Očekuje nas jedna fantastična utakmica, derbi Madrida, navijači žele da njihov grad večeras bude obojen u belo ili u crveno, a trener Real kaže da je njegov tim spreman za ovaj okršaj.

Utakmica je na programu od 20:45 h po našem vremenu, a Real je u nešto lošijoj formi. Izgubili su od Sevilje sa 3:0 u toku ove nedelje, dok je Atletiko malo podigao formu i nakon lošeg starta vezao dve pobede.

"Derbi nije samo još jedan običan meč, to je užasno emotivan meč i mi moramo da se pripremimo kako fizički, tako i psihički za ovaj meč", započeo je trener Reala.

"U Fudbalu sve ide vrlo brzo, moramo brzo da zaboravljamo pobede i poraze jer su uvek tu novi izazovi. Ovo je ogroman izazov i ja sam ubeđen da možemo da ostvarimo odličan rezultat. Ne mislim o porazu protiv Sevilje, naša motivacija i energija je usmerena ka narednom meču. Spremni smo za derbi."

"Očekujem tvrd meč večeras, vrlo zahtevan i iscrpljujuć meč, tako da moramo dati sve od sebe kako bi izašli kao pobednici. Ne postoji razlog da se ne smejemo, znamo koliko je ova utakmica važna za naše navijače."



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke