Lopetegi smenjen, samo ga nisu obavestili, dobio nemogući uslov!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.10.2018.
10:19
Izvor: Sportske.net

Preživeo je Levante, zahvaljujući kapitenu, ali je na pozajmljenom vremenu, čuva klupu zameni. Da bi izbegao Perezovu "giljotinu" moraće da učini gotovo nemoguće...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Žulen Lopetegi je preživeo, za sada, makar do evropskog meča sa Viktorijom. Naime, spasio ga je Serhio Ramos koji je bio i njegov glavni sponzor kada je dolazak u pitanju, mada su mediji skeptično, ovo je samo kupovina vremena.

Navijači smatraju da je veći krivac Florentino Perez jer nije doveo zamenu za Ronalda, niti uspeo da privuče špica koji bi nadoknadio golove najboljeg na svetu, ali jasno da će Lopetegi poslužiti kao kišobran.

Ako danas Betis i Valjadolid ne igraju nerešeno, odnosno Espanjol ne izgubi od slabe Ueske, Real će biti sedmi, najgori plasman od 2001. godine.

I to je presuda Lopetegiju, tim je prekinuo niz od 481 minut bez gola, međutim, poraz od Levantea je znak da su dodirnuli dno.

"Ovaj Real je ruina", piše "Marka" što je i presuda Lopetegiju, čak i ako pobedi Plzenj, čeka ga Barselona, doduše bez Mesija, ali pitanje je da li je i remi na "Kamp Nou" dovoljan, jer je izgubio poverenje Pereza.

Sada je samo pitanje koliko će ga još trpeti, Benitez koji mu takođe nije bio po ukusu je izdržao do januara, ali bivši selektor Španije neće imati toliko vremena.

Prema informacijama madridskih medija, Konte je već pristao da preuzme klupu, Barsa već ima četiri boda prednosti, ne blista, ali kod Reala osim što gubi, oni ne pokazuju znake da se bilo šta popravlja.

"Ne odlučujem ja, pritisak je sastavni deo posla u Realu", rekao je Lopetegi verovatno svestan da mu vreme ističe.

Šta može da očekuje Konte?

Ugovor verovatno na dve godine, ovu jednu, koju je počeo neko drugi da proba da sredi stvari, probudi ekipu, pokuša da nastavi niz u Ligi šampiona, ali i ostane u borbi za titulu. Na zimu će teško dobiti neka posebno kvalitetna pojačanja, mada će morati da dovedu špica.

Ali, sačekajmo, možda Lopetegi dobije naredne mečeve i spasi posao, mada, gledajući Real juče, čak i bez Mesija, teško da mogu da slave protiv Barse, ali i da stabilizuju formu u narednom periodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RAy
Sunday, 21.10.2018
17:51

perez da gori kao veshticu na sibeles !!!

avatar
DropkickMurphys
Sunday, 21.10.2018
11:08

Verujem da ce El Klasiko biti jalov.Mozda je to prejaka rec,ali ce svakako biti slabiji od onoga na sta smo navikli.Ni Barsa,a povotovo Real,ne deluju,u ovom momentu,dobro,postoje trzavice u i oko tima,u odnosu igraci-trener,trener-uprava.Nema Mesija,nema Ronalda.Barsa u prednosti,ipak.Sto se Lopetegija tice,kako je sejao(napustanje Spanije),tako sada i zanje.

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 21.10.2018
10:56

gde li je GOHARD? pa on me je uveravao da je Lopetegi mozak a cini mi se da je i stevan vasic rekao da se ekipa dobro amortizovala.

avatar
Misosesic
Sunday, 21.10.2018
10:50

Pa Jel moguće da još nije dobio otkaz.

avatar
Sunday, 21.10.2018
10:22

Pa trebaju da ga smene danas bukvalno,Konte moze da zabunkerise neki X,u hodu da sredi stvar u mesec dana....

avatar
Ћелави CFC
Sunday, 21.10.2018
15:22

Сви навијачи Челзија то прижељкују. А и искрено тренутно бољег не могу да доведу.