Lopetegi odložio presudu, čeka se ili otkaz iz Engleske ili nagodba?! Tri solucije za Pereza?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.10.2018.
10:10
Izvor: Sportske.net

U ponedeljak, Lopetegi verovatno, osim ako ne pobedi Barsu neće biti trener Reala. Tri varijante za Madriđane.

EPA-EFE/Javier Lizon
EPA-EFE/Javier Lizon

Povezane vesti

Real je sinoć dobio Plzenj, ali protiv češkog prvaka nikoga nisu uverili da su stvari bolje.

Ipak, Lopetegi je preživeo, Butragenjo uverava da će biti na klupi za vikend u "El Klasiku", ali mnogi su uvereni da mu je to poslednji meč.

"On je davno smenjen, problem je naslednika, ovo se iskreno očekivalo, bio je iznuđeno rešenje nakon što je pet trenera posle odlaska Zidana odbilo Pereza", tvrde madridski mediji.

Lopetegi je svestan situacije, Barselona jeste poslednja šansa, ali i dalje nije jasno šta će klub uraditi u ponedeljak, ako izgube.

Perez ima poslednju reč, on ubeđuje Kontea, ali Italijan odbija da do leta preuzme tim, sa druge strane, Murinjo takođe ne želi da izgubi ogroman novac u Junajted, mada bi mogao da bude smenjen i eventualno se nagodi.

Ipak, tajming je pogrešan, jer sigurno da Perez neće kao sa Benitezom čekati do januara, on želi da što pre probudi ekipu.

Najrealnije rešenje je Solari koji bi privremeno preuzeo klupu dok se ne rasčiste stvari oko Murinja ili eventualno Kontea, on je već u klubu u mlađim kategorijama pa bi mogao da bude prelazno rešenje.

Lopetegi ne odustaje, ali kako rekosmo čeka se kiks kako bi mu uručili otkaz, od početka nije bilo poverenja predsednika, i mada su igrači uz njega, to u Realu ne znači ništa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LuckyStrike
Wednesday, 24.10.2018
11:37

Ovaj Lopetegi treba da napiše knjigu "kako zaraditi 18 miliona za 3 meseca"

avatar
real4ever
Wednesday, 24.10.2018
11:19

Da li su ti novinari normalni kada spominju Murinja. Dovoljno je bilo pogledati sinoć utakmicu protiv Juventusa, plus ima gore rezultate nego Lopategi i on bi trebao biti izbor. Dajte malo ozbiljnosti. Novinari pogotovo oni španski lupaju, ne znaju gotovo ništa jer nije to tako jednostavno. 18 miliona je Real dužan isplatiti Lopategiju, igrači ga podržavaju, sinoć ubacivanje Valverdea je provokacija upućena Perezu. Pokazao mu je kakav mu je igrački kadar ostavljen i hoće rezultate. Real uopšte ne igra loše, imaju problem sa realizacijom ali u suštini stvaraju prilike ali i promašuju. Ja čovjeka uopšte ne krivim ni u čemu. Krivim Pereza koji je doveo do svega ovoga. 3 godine nije doveo nikoga spomena vrijednog. Hernandez, Sebaljos, Odriozola, Kurtoa, Mariano. Osim Kurtoe niko nije vrijedan spomena, ali zato su otišli Pepe, Danilo, Morata, Hames, Kovačić, Ronaldo, za ove stvari sigurno nije kriv Lopategi nego Perez.

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 24.10.2018
10:58

Trebalo bi svi treneri da imaju klauzulu u ugovoru, da u slucaju ovako losih rezultata dobiju otkaz bez odstete.

avatar
Jagger86
Wednesday, 24.10.2018
10:39

U svakom slučaju ljudi će mu uručiti otkaz i kraj priče. Pitanje je trenutka, za razliku od Junajtedove uprave koja ukazuje poverenje izgubljenom slučaju.

avatar
noxovac
Wednesday, 24.10.2018
12:20

Uprava Junajteda ne moze da otpusti Murinja u ovom momentu jer on ima podrsku navijaca za razliku od te uprave. Boje se reakcije. Uprava i razni 'fudbaleri' bi prvi otisli da se pitaju navijaci.

avatar
Jagger86
Thursday, 25.10.2018
09:08

Tim igra očajno , bez rezultata, ideje i stila. Trener sastavlja taj tim , a za svoje neuspehe okrivljuje druge i non stop traži izgovore. A sve to podržava publika ?!?! Ako je tako , onda su englezi nevidjeni debili!