Lopetegi na ivici?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 08.10.2018.
08:13
Izvor: Sportske.net

Da Perez ima rešenje, Real bi već imao novog trenera...

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Real Madrid razmišlja o smeni Žulena Lopetegija. Naime, ta informacija se pojavila tokom noći, ali ostaje problem, Perez nema rešenje.

Španski mediji podsećaju da je Lopetegi iznuđeno rešenje i da je dobio šansu pošto je Ramos nagovorio Pereza, koji je pre toga dobio korpe od Alegrija, Kontea, Nagelsmana i Poketina.

Rel nije bio gori u Ligi od 2012. kada je Murinjo bio trener, imaju 14 bodova, samo četiri pobede u osam mečeva. Murinjo je ipak tada postizao više golova sa ekipom i primao manje.

Navodno, Lopetegi smatra da sa ovim timom posle prodaje Kristijana i Kovačića, odlaska Morate, Džejmsa, Pepea u protekle dve godine i uz povrede Marsela, Karvahala i Iska, ovakav Real teško da može da se trka sa Barselonom i Atletikom.

On to javno ne priča, ali je navodno rekao Perezu koji će probati da reaguje, ali tek ako Lopetegi krene u seriju pobeda. To je i jedina šansa da bivši selektor ostane na klupi, međutim problem je 28. oktobar i meč sa Barselonom koji bi mogao da bude kraj za trenera Reala.

Do tada treba naći naslednika, ali i napraviti transfer plan za zimu, međutim, problem je što su mete poput Kejna, ili Nejmara nemoguće misije.

Lopetegi je izjavio da je miran, da dobro radi, da ima podršku svlačionice, međutim ostale su mu još dve utakmice pre Barselone...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Monday, 08.10.2018
16:17

Ako je za ovo Lopetegi zasluzio ivicu onda je Valverde svakako zasluzio maricu. :D

avatar
Mangus
Monday, 08.10.2018
09:19

A ljudi su se radovali kad su prodali ronalda.

avatar
Monday, 08.10.2018
08:19

Konte je slobodan tako da imaju resenje.