Lopetegi leti za 24 sata, Perez želi "novog Zidana"!?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 21.10.2018.
20:52
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Konte ipak nije rešenje.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Klub kakav je Real Madrid ne trpi neuspeh, a ceh će po svemu sudeći platiti Julen Lopetegi.

Po španskim medijima se spekuliše da bi Lopetegi mogao još večeras da leti, a zamena stiže iz podmlatka Kastilje.

Bivši igrač Madriđana i nekadašnji reprezentativac Argentine Santjago Solari će najverovatnije biti to iznuđeno "prelazno" rešenje, tvrdi Marka!

Solari koji je igrao za "Los Blankose" pet godina u periodu od 2000. do 2005. godine bi tako već početkom naredne nedelje mogao biti postavljen na mesto trenera kluba sa Santijago Bernabeua.

Madriđani su navodno odustali od Kontea zbog neračišćenih računa između Italijana i bivšeg kluba Čelsija, opcije su još i Blan, Laudrup i Guti, ali čini se da je Perez prelomio.

Ostaje samo konačna potvrda od strane madridskog kluba.

Možda Perez uspe da ponovi uspeh kao što je imao sa Zidanom, podsetimo Francuz je takođe vodio Kastilju pre nego što je preuzeo prvi tim Madriđana.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 22.10.2018
08:34

Bolje Solari, nego neki 'polovan' trener tipa Blan. Konte jeste vrhunski trener ali nisam siguran kako bi se on i Real uklopili.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 21.10.2018
22:59

Raspada se Real ko stara Jugoslavija.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 22.10.2018
09:20

A Milan k'o Sovjetski Savez, Cehoslovacka i SFRJ zajedno:-D Tacnije, :-/

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 22.10.2018
15:08

bilo je lepo dok je trajalo

avatar
DropkickMurphys
Sunday, 21.10.2018
22:45

Imamo primer Gvardiole,koji je iz kopacki postao sjajan trener,imamo i primer Zidana.To ipak ne znaci da ce svaki takav slucaj biti uspesan.Nema Perez bas ni neki izbor narocit.Trener koji je po meni kadar za velika dela je Poketino,ali on je preteska meta.I za Real,i za Junajted i za ostale zainteresovane.

avatar
conecorleoneRM
Sunday, 21.10.2018
21:48

Zidan doveden kao prinudno resenje,dali mu rok 6 meseci,niko nije verovao u njega a ostalo je istorija. Njegov Real je postao nocna mora svim evropskim konkurentima a i barseloni iako nije konkurent u evropi.

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 21.10.2018
23:35

Pogotovo Barseloni :D Mislim da ne znaju šta će od muke od toliko osvojenih titula Reala u Primeri i svih onih ponižavanja što gotov svake godine dožive na Santiago Bernabeu-u :D A ja bi prije rekao da su sudije najveća noćna mora svih Realovih protivnika u LŠ zadnjih godina...

avatar
Badr Hari
Monday, 22.10.2018
02:47

... a tu istoriju su ispisali Čakir, Oliver, Kassai, Klatenburg, Rocchi & Co. Sa njima na čelu Real je postao noćna mora evropskim konkurentima, koji su se međusobno izbacivali i čekali na red kako bi bili opljačkani u utakmicama protiv Reala. Barsa na sreću nije imala prilike da učestvuje u Realovim pljačkama, pa je zato Real morao da postane noćna mora za Barsu u Primeri i da joj otme 2 titule La Lige u poslednjih 10 godina, a vrhunac te noćne more je zabeležen prošle sezone na -20. :D