Lopetegi kao Boškov, fiksiran datum smene trenera Reala?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 07.10.2018.
09:24
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su svi crni rekordi oboreni, ali da Perez čeka presudu za 18 dana. Boškov je potrajao 11 nakon ovoga što se desilo i Lopetegiju...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Novi poraz Reala, sat broji, kraljevski klub je 6 satu i 49 minuta bez gola. Samo dvojica trenera pre Lopetegija su vodila Real koji nije dao gol u četiri meča, Boškov 1982. desetak dana pre smene, i Amansio koji je odmah smenjen.

Lopetegi će izdržati duže, jer ni rivali ne blistaju, ako Barselona pobedi večeras u Valensiji imaće tri boda više.

Zanimljivo, poslednji trener Reala koji je smenjen, Rafa Benitez je imao četiri boda više od Lopetegijevog Reala u ovom trenutku sezone, izdržao je do januara. Sada se priča da Perez neće toliko dugo čekati i da je podrška oročena do kraja meseca.

Naime, Lopetegi će preživeti poraz u Vitoriji, može da bude miran za vreme pauze, ali se njegov dan odluke bliži.

Nakon reprezentativne pauze, slede mečevi sa Levanteom i Viktorijom iz Plzenja u Madridu, očekuje se jasno da prekine crnu seriju, pobedi, ali to ga neće spasiti ako bude poražen 28. oktobra.

U medijima su uvereni da bi poraz u "El Klasiku" na Kamp Nou značio kraj za Lopetegija.

Niko nema ideju ko bi mogao da ga zameni, osim iznuđenih rešenja tipa Mićela, ili povratka Gutija u klub, Perez sada mora da razbija glavu ili da eventualno imenuje rešenje do kraja sezone i potrage za novim trenerom.

Nekoliko puta sinoć, novinari su postavili pitanje Lopetegiju oko otkaza, ali je on odgovorio da je spreman na sve, uz neizbežno da radi dobro i da veruje da će rezultati doći.

Ali, vremena gotovo da više i nema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleoneRM
Sunday, 07.10.2018
14:36

Del Boske,Kapelo,Murinjo,Benitez,Anceloti.Pelegrini,svi otpusteni,Zidan dao otkaz. Kakav gospodin i klasa vise.

avatar
RMDmadritista
Sunday, 07.10.2018
13:56

Pa bolje onda da ga smeni pre 28. oktobra sta ima da ceka, 99% cemo izgubiti od Barselone. I oni su u nezavidnoj formi ali oni imaju Mesija koji jednim dobrim potezom moze da resi utakmicu, a ne treba zaboraviti ni Kutinja dok mi u ovom momentu, sagledavajuci sezonu do sad, nemamo takvog igraca.