Lopetegi i Perez "oči u oči", evo šta se desilo odmah nakon poslednjeg zvižduka u Madridu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 20.10.2018.
18:32
Izvor: Sportske.net

Sastanak nije trajao duže od 15 minuta, ali je sve jasno posle njega.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti


Ovakvo izdanje "Kraljevskog kluba" se ne pamti od osnivanja, a ceh bi mogao da plati kod drugi do - Julen Lopetegi.

Padale su trenerske "glave" i zbog neatraktivnog fudbala, ali kada su porazi u pitanju, u Madridu to prosto ne tolerišu.

Ipak, Florentino Perez je odlučio da iskuša sopstveno strpljenje, a u prilog tome govori i sastanak koji se dogodio odmah nakon poslednjeg zvižduka današnje utakmice.

Predsednik Reala se sastao sa Julenom Lopetegijem "oči u oči" bez ičijeg prisustva i objasnio mu da će sedeti na klupi protiv Viktorije Plzen u utorak, te da bi svaki rezultat osim pobede u narednom El Klasiku značio kartu u jednom pravcu, prenosi Kadena Ser.

Razgovor nije trajao duže od 15 minuta, prenose Španci, ali Basku je sasvim sigurno jasno šta se od njega očekuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Sunday, 21.10.2018
00:23

Kako se ovaj lik zeznuo sto je napustio Spansku reprezentaciju zbog Reala.. Spanski Mojs..

avatar
Coole
Saturday, 20.10.2018
20:19

Ljudi nisam gledao mec ali je li moguce da je real imao 34 suta i izgubio???

avatar
Misosesic
Saturday, 20.10.2018
20:09

Moze on biti i extra trener ali ne za Real,jednostavno igraci ne reaguju na njega i ne mogu da isporuce ono sto on trazi od njih.Raskid saradnje je najbezbolniji scenario za obe strane,da ne bruka covek vise ni sebe ni nas.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 20.10.2018
19:50

Perez jedino moze da kuka na Var i nikog vise jer bez vara su osvojene 3 LS i titula koja je bila kradja veka....Procenite i sami bez vara danas lagano 2:1 za real a sa varom 2:1 za levante...Pametnom dosta...

avatar
conecorleoneRM
Sunday, 21.10.2018
00:18

Bez vara barsa 5 liga sampiona a sa varom celsi,real,arsenal,ajtekin,overbo,znaci samo jedna. Tuzno je da ti pricas kao navijac kleptolone o Realu.

avatar
ixyco96
Sunday, 21.10.2018
07:11

bas Sam ja to napisao. samo lupaju dislajk jer argumenti ne postoje😶😶😑😑

avatar
Rise up
Saturday, 20.10.2018
18:45

Sastanak oci u oci a svi znaju sta je mu je rekao 😀

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 20.10.2018
18:43

Jel moguce da nesto ocekuje od coveka koji gubi od cska,alavesa i levantea zaredom,pritom ne radi nista da popravi efikasnost ekipe i da poboljsa formu igraca.

avatar
Plavi Zeko
Saturday, 20.10.2018
19:01

Koliko god smešno zvučalo, nedostaje CR i jooos dugo ce faliti ekipi i to ne samo na utakmici, vec i u svlacionici a pogotovo na treninzima!!! Njegova radna etika jednostavno tera saigrace da rade bolje i pritom imaju i vise samopouzdanja.
U Juventusu su odusevljeni njime, gledaju ga kao Boga, jer nisu verovali da prvi dolazi a poslednji odlazi sa treninga. Motivise celu ekipu svojim radom i zalaganjem na treninzima, neverovatno pozitivno utice na mladje igrace a pogotovo na Bernardeskija, za koga kazu da je toliko napredovao pored Ronalda da je jedan od najboljih igraca u rep. Italije. pozdrav

avatar
real4ever
Saturday, 20.10.2018
21:08

Čim da je poboljša, čarobnim štapićem? Perez je kriv za ovo. Osladilo mu se prodavanje Morate i Hamesa, pa na kraju proda i Ronalda i ne dovede nikog. Zato i jest stanje kakvo jest, njega bi najprije trebalo protjerati, kao da radi protiv kluba a ne za klub. Pogledaj samo igrački kadar Reala, jedva se može odabrati 13-14 igrača, sve ostalo je zrelo za hvala i doviđenja. Kad se povrijedi 1 igrač nastane veliki problem, a kada ne igra 2 ili 3 igrača, onda su u rangu Eibara. Trenutno stanje Reala je očajno, a nije ga Lopategi doveo u ovakvo stanje. Sada postaju jasne stvari zašto je Zidan dao otkaz. Sigurno da je tražio da se ekipa pojača, Perez odbio zbog gradnje stadiona, eto mu stadion. Još malo biće i prazan, neće biti publike na njemu zbog njegovog vođenja kluba i njegove politike.