Loftus-Čik mora i na operaciju

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.05.2019.
23:50
Izvor: Sportske.net

Ruben Loftus-Čik je doživeo povredu u najgorem mogućem trenutku po ekipu.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Na prijateljskom meču u Sjedinjenim Američkim Državama gde je Čelsi savladao Nju Ingland Revolušn sa 3:0 povredio se vezista koji je bio možda i ključni igrač tima u poslednjih nekoliko meseci.

Loftus-Čik je povredio Ahilovu tetivu, pauziraće dugo, definitivno će propustiti utakmicu protiv Arsenala u finalu u Bakuu.

Sada je stigla i informacija da će Ruben Loftus-Čik morati na operaciju.

Pitanje koje se sada postavlja jeste da li će ovaj fudbaler morati da nespreman dočeka i početak sledeće sezone.

Finale se igra 29. maja u Bakuu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 17.05.2019
17:51

Samo Celziju moze da se desava da igra prijateljske humanitarne meceve pred najbitni mec sezone a to je finale Evropske lige.Nemam nista protiv takvih meceva ali moglo se to ubaciti tamo na ljeto kad krecu pripreme za sezonu a ne sada kada smo izgubili Rudigera,Loftus Cheeka,Hudson Odoia i Kantea.Daj boze da se barem Kante i Odoi oporave da imamo bar neke sanse za finale jer bez ovih igraca pogotovo smo u odbrani ranjivi i tesko cemo odigrati taj mec desetkovani povredama.

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 17.05.2019
00:05

Upravo, sramotna si!!! Ništa ti nije sveto! Sari je bio primoran da izvede jaku postavu u ovoj apsolutno nebitnoj utakmici, on ovde ništa nije kriv. Pritom je bio besan posle utakmice i nije hteo nikakvu izjavu da daje. Izgubljena 3 dana ni na šta, a kao nagrada je došla teška povreda trenutno najboljeg Čelsijevog igrača. Nadam se da nije toliko ozbiljna i da će se vratiti do oktobra, novembra. Teško nama u finalu LE ako se Kante ne vrati, ostali su sad samo Žoržinjo, Barkli i Kovačić. Sve bolje od boljeg.