LN (C) - Jovetić odveo Crnogorce u Diviziju B!

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.11.2020.
22:56
Izvor: Sportske.net

Crnogorci imaju razloga za slavlje, da li će zauzeti naše mesto?

EPA/BORIS PEJOVIC
EPA/BORIS PEJOVIC

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobedom nad Kiprom overila je prvo mesto u svojoj grupi i plasirala se u Diviziju B u Ligi nacija.

Crna Gora je imala sve u svojim rukama, ali ništa nije želela da prepušta slučaju, pa su Kiprani večeras iz Podgorice ispraćeni sa četiri gola u mreži.

Heroj je bio Stevan Jovetić, kome je sat vremena na terenu bilo dovoljno da postigne jedan i asistira još za dva pogotka.

On je u 14. minutu iskoristio asistenciju Vukčevića za 1:0, da bi potom na scenu stupio Boljević. On je pogodio u 25. i 28. minutu, kod drugog gola je asistent bio Jovetić.

Napadač Monaka je i u 60. minutu proigrao Mugošu za konačnih 4:0 i potom je izašao iz igre.

Crnogorci su grupu završili sa skorom 4-1-1 i sa 13 bodova overili prvo mesto ispred Luksemburga koji je završio takmičenje sa 10 bodova, pošto je večeras odigrao bez golova sa Azerbejdžanom.

Možda vam je zanimljiv podatak da smo mi Crnogorcima "ukrali" selektora Ljubišu Tumbakovića, oni su se plasirali u Diviziju B, a mi u sredu moramo da pobedimo Ruse i da se nadamo čudu Mađara u Turskoj...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragojevic Andrija
Tuesday, 17.11.2020
23:59

Ako ne dobijemo sledece meceve u baraz i ne plasiramo se ove god na euro necemo nikad 🤣🤣 jer u B ligi cemo bit vreca za napucavsnje.