Ljudi, ovoga nema ni u video-igrici! Bivši fudbaler Partizana na Božić video ''vanzemaljca''!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.01.2018.
10:53
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Još uvek je pod utiskom, nije mogao da veruje šta se događa!

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Nova, 2018. godina počela je fenomenalno za mladog srpskog vezistu Sašu Lukića. Na pravoslavni Božić je odigrao svih 90 minuta u utakmici njegovog Levantea protiv slavne Barselone na ''Kamp Nou'' i još uvek ''dolazi sebi'' posle impresivnih utisaka koje je doživeo.

Iako je njegov tim izgubio sa 3:0, igrati svih 90 minuta protiv Mesija, Suareza i drugova za Sašu Lukića bilo je gotovo neopisivo.

Svoje utiske pokušao je da prenese u intervjuu za današnji ''Blic'' i tom prilikom naglasio da je na Božić video ''vanzemaljca''.

''Sve ono što sam gledao na televiziji i sa tribina ne može da se poredi sa onim što sam doživeo na terenu. Čak ni u video-igrici njih dvojica nisu toliko dobro uigrani koliko su stvarno moćni na travi. Kao da su vanzemaljci.

Igraju toliko brzo i jednostavno, da je to neverovatno. Mesi je posebna priča, ne možeš da ga zaustaviš. Možda jedino uz faul, ali verujte mi da je i to teško.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENENZ
Mesi Messi

Pročitao sam nekoliko puta u koju će stranu da krene, pomislio sam da sam osvojio loptu, ali je on u deliću sekunde napravi još jedan kontakt, pomerio ju je i nije mi preostalo ništa drugo nego da napravim faul.

On pravi takve promene pravca, da je neuhvatljiv. I nije čudo što za njega kažu kao da je s druge planete, jer sam se u to uverio'', objašnjava Lukić.

Priznaje da se naježio u tunelu pred početak meča, kada je Mesi prošao pored njega, ali i da se nije uplašio, već je imao ogroman motiv da pokaže šta zna.

Činjenica da je odigrao svih 90 minuta govori i da je trener bio zadovoljan onim što je pokazao.

Na kraju je razmenio dres sa hrvatskim reprezentativcem Ivanom Rakitićem, koji mu je tom  prilikom poručio:

''Mali, samo gazi i srećno!''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke