Ljudi, NIJE ono što vidite! Grujić ne može da veruje šta se piše!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.05.2020.
08:54
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Srpski reprezentativac neprijatno iznenađen onim što se pojavilo u medijima posle ubedljive pobede njegovog tima.

EPA-EFE/THOMAS KIENZLE
EPA-EFE/THOMAS KIENZLE

Povezane vesti

Herta je sjajno ušla u završnicu sezone u Bundesligi, posle dva meseca pauze.

Tim iz Berlina je u subotu kao gost savladao Hofenhajm sa ubedljivih 3:0, a naš Marko Grujić je bio jedan od najboljih na terenu.

Međutim, posle meča se najviše pričalo o fotografiji sa ove utakmice, gde je upravo Grujić jedan od glavnih aktera. Mnogi su pomislili da se radi o proslavi jednog od pogodaka Herte i da je Dedrik Bojata poljubio srpskog reprezentativca, što nije preporučljivo tokom borbe protiv pandemije koronavirusa, ali u razgovoru za ''Alo'' Marko Grujić je otkrio da, zapravo, nismo dobro videli o čemu se ovde radi!

''Mnogo je informacija i viđenja te situacije, ali ništa nije tačno! Najpre, fotografija je nastala pri rezultatu 0:0 i nije reč o čestitanju prilikom proslave gola.

Drugo, ne radi se o poljupcu i ne treba ni pričati o eventualnoj kazni. Uostalom, iz lige su se već oglasili i rekli da nema govora o kažnjavanju.

Tokom prinudne pauze uvežbavali smo prekide i nekoliko tih varijanti primenjeno je na utakmici. U momentu kada je nastala fotografija Bojata mi je šapnuo kako da se krećemo kod izvođenja kornera i zbunimo protivničke igrače.

Normalno da nije naglas pričao jer bi rivali čuli šta im spremamo. Ne znam kako se dogodilo da kompletna priča poprimi drugi karakter, odnosno da se šapat pretvori u poljubac'', objasnio je Grujić.
-
Baner ispravka

Što je najvažnije, Grujić je odlično odigrao, prezadovoljan je svojom igrom, ali pohvalio je i novog trenera Labadiju, uz kritike njegovom prethodniku.

''Za 30 dana uradio je više nego prethodnik Nuri, kod koga smo non-stop primali golove u prvih pet minuta. Kod novog trenera ne igraju imena i skupo plaćeni igrači, već najbolji, a i sjajno nas je poređao na terenu'', naglasio je Grujić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke