Ljudi, da li je realno da sudije nisu videle da je OVO gol!?

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 02. septembar 2018.

  • 12:32

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Sve ukazuje na to da su arbitri u meču druge škotske lige napravili ogroman propust.

Ljudi, da li je realno da sudije nisu videle da je OVO gol!?
Foto: Epa/Annegret Hilse
Jučerašnju utakmicu 4. kola škotskog Čempionšipa (druga liga) između Partik Tisla i Grinok Mortona obeležio je ozbiljan sudijski previd.

Pri vođstvu domaćeg tima (1:0) postignut je gol koji glavni i pomoćni arbitar NISU VIDELI!

Nakon kornera je došlo do gužve u šesnaestercu, lopta je potom došla na ivicu kaznenog prostora odakle je fudbaler Partika šutirao, pogodio prečku, a zatim je lopta rikošetirala u mrežu.

Sve to dvojica arbitara nisu videla već je pomoćnik signalizirao aut.

Pogledajte opisanu situaciju, garantujemo da se ovako nešto ne viđa često.

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari