Ljubimac "Građana" spreman da startuje protiv Liona!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 27.11.2018.
16:59
Izvor: Sportske.net

Da li će zablistati ponovo?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Koliko god to čudno zvučalo, Mančester siti trenutno ima određenih problema kada je roster u pitanju. Brojni igrači su povređeni, ali Gvardiola zna kome će pružiti poverenje u vrlo bitnom meču.

Siti večeras gostuje Lionu i ovo je šansa da obezbede prolaz u narednu fazu takmičenja.

Kevin De Brujne se oporavlja od povrede, a Bernardo Silva i Gundogan takođe nisu u sastavu za ovaj meč zbog povreda. Bernardo je doživeo lakšu povredu dok je nastupao za reprezentaciju, dok Gundogan ima problema sa stopalom.

Ipak, uprkos brojnim veznim igračima koji će nedostajati u ovom duelu, Gvardiola je spreman da da šansu mladom Fodenu. Trener Sitija je potvrdio da je Foden spreman i da će biti u startnoj postavi.

"On je definitivno spreman. On me oduševljava iz dana u dan i mislim da je spreman za ovakav izazov", rekao je Pep.

Gvardiola je istakao koliko se on bori na terenu, da svaki put kada dobije šansu, on "grize", daje sve od sebe, a do sada je uglavnom dobijao 20-tak minuta, sada će izgleda imati znatno više prostora da se dokaže.

Osamnaestogodišnji vezista je ponikao u Mančester sitiju. On je "Građanin" još od malih nogu i to ne krije, a svaki put kada nosi dres ovog kluba, on želi da pokaže koliko mu je stalo. Navijači ga obožavaju, upravo zato što je lokalni momak i nadaju se da će večeras pružiti partiju koju će svi pamtiti i koja će ga dodatno progurati u prvi tim Sitija koji je prepun zvezda. Foden je do sad sakupio 21 nastup za prvi tim i postigao je 1 gol, ali tada je uglavnom ulazio sa klupe. Sada će mu Pep Gvardiola dati pravu šansu.

Salah Foden Hamfris Liverpul Mancester siti

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 27.11.2018
20:33

talentovan igrac...kako je samo u Komjuniti Sildu protiv celsija jednim pasom "pocepao" celu protivnicku odbranu i namestio gol

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 27.11.2018
18:40

Momak je neverovatno talentovan, ja licno obozavam njegov stil igre i mogu reci da me podseca najvise na Iska. Ako ga pare na pokvare, verujem da ce jednog dana Engleska imati veznaka koji je kalibar Lamparda, Dzerarda i Skolsa.