Ljubimac "delija" ima fantastične uslove za trening!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.03.2020.
17:58
Izvor: Sportske.net

Jedan od onih koji treniraju punom parom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji sada nastupa za Žil Visente u Portugalu, javio se televiziji Arenasport gde je napomenuo da se bori protiv koronavirusa u porodičnoj atmosferi.

"Nije lako zaista, na nama je da čuvamo jedni druge, da čuvamo porodice. Mi igrači se ne brinemo toliko za sebe, koliko za starije i trudne supruge. Jednostavno, moramo da budemo oprezni kako bismo prevazišli ovu situaciju
", kaže Ugo Vijera.

Ono što je sjajno, jeste da Vijera ima šansu da trenira punim kapacitetom.

"Treniram više nego što sam imao priliku na klupskim treninzima. Moja sreća je što je porodično imanje izlovano ovde u Barselosu na severu Portugalije. Blizu mi je šuma koja mi omogućuje trčanje između 15 i 20 kilometara. Vozim kućni bicikl i radim vežbe snage. Prilično sam aktivan"
, rekao je nekadašnji napadač Crvene zvezde.

Kazino baner

Njegov ugovor sa Žil Visenteom ističe na kraju sezone.

"Moramo da prihvatimo stvari kakve jesu. To što je šampionat prekinut najbolje govori koliko je situacija ozbiljna. Našli smo se u teškoj situaciji. Niko nije kriv za to. Eto, meni ističe ugovor u junu. Zbog prekida nisam dobio šansu da se dokažem. Zato očekujem mnogo konfuzije u svetu fudbala kada se sve ovo završi", rekao je Ugo Vijera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke