Ljubavno pismo Aleksandru Mitroviću

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.10.2015.
14:47
Izvor: Sportske.net

Sajt "gallowsgateshots.com" je sajt navijača Njukasla, evo jednog njihovog teksta u vezi srpskog reprezentativca.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Tekst sa tog sajta prenosimo u celosti.

"Oprostite mi ako se ovo pretvori u neku vrstu ljubavnog pisma, ali ima nešto o Aleksandru Mitroviću što donosi 'žagor' među nama navijačima.

Pošto sam sedeo i prisustvovao demoliranju Noriča od strane Njukasla unutar hladnog Sent Džejms Parka, bilo mi je jasno da mladi srpski napadač donosi nešto unikatno ovom timu u polju.

Od sekunda kada vidite njegovo ime u postavi koja će početi meč vaše telo podnosi određen element uzbuđenja i nervoze kada brojite minute do početka meča, a ovo u nedelju nije bilo drugačije.

Biću prvi koji će priznati da nisam previše bio uveren u Aleksandra kada je dobio dva žuta kartona i kada je dobio crveni u prvih nekoliko mečeva za Njukasl, ali sam mu apsolutno sve orpostio od kada se vratio nakon suspenzije.

U stomaku ima neverovatnu burnu vatru, iz te vatre rađa se nevetovatna strast koja ekipu podiže na viši nivo, time ima pozitivan uticaj na igru, tako vuče ostatak ekipe.

Britain Soccer Premier League

Jasno se može videti u njegovim očima da je ponosan što nosi crno-beli dres sa svojim imenom na leđima, ponosan je što predstavlja grb na grudima što definitivno nije prošlo neopaženo od nas navijača.

Mitrović je uneo novi element u tim, element koji nismo imali dugi vremenski period - liderske sposobnosti uz neverovatnu borbu koja ide sa odgovornošću.

Jagoda na šlagu predstavlja činjenica da nije stidljiv kada treba da pokaže svoje kvalitete, zurili smo u onaj gol na asistenciju Sisoka što je najbolji dokaz.

Derbi se bliži, ekipa je dobila na samopouzdanju i držimo palčeve našima na "Stadionu svetlosti" u nedelju."
, piše na pomenutom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
33
Friday, 23.10.2015
13:43
avatar
kun95
Wednesday, 21.10.2015
14:52

Kakav nas samo Premierligaski dan ceka u nedelju. :)

avatar
Tuesday, 20.10.2015
18:28

Samo guraj Mitre,ali budi los protiv Liverpula i to je to :D

avatar
Leeds United
Tuesday, 20.10.2015
17:07

Mnogo gotivan lik! Sine Mitre samo gazi!

avatar
manjov
Tuesday, 20.10.2015
16:14

Mitre, drži ti leđa okrenuta zidu, nezgodan je ovaj Englez...

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 20.10.2015
15:39

Mitrovic ima harizmu i definitivno zna da podigne publiku....To ima veze sa njegovom licnoscu i karakterom,rijetki su fudbaleri koji imaju moc da kod navijaca stvore euforiju...Kao igrac moze jos mnogo da napreduje,a ne da bude samo centarfor sidras...Nekako osjecam da ima potencijal da bude mnogo kreativniji i ubojitiji po gol...Vidjecemo da li ce se vremenom razviti u velikog napadaca.

avatar
Sho KG LFC
Tuesday, 20.10.2015
15:12

Mitar kralj!!!