Ljoris ostaje bez kapitenske trake!

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.08.2018.
10:53
Izvor: Sportske.net

Njegovo ponašanje nisu najbolje prihvatili u Severnom Londonu.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Preneli smo juče da je Ugo Ljoris uhvaćen kako je vozio pod dejstvom alkohola.

Njega je policija uhvatila u noći između četvrtka i petka, kako je bio za volanom sa nedozvoljenom količinom alkohola u krvi.

Proveo je sedam sati u pritvoru, pre nego što je nakon plaćene kaucije pušten, a posledice takvog njegovog ponašanja počinju da se osećaju.

Naime, nakon burne noći sa sunarodnicima Kosijelnim i Žiruom, Ljoris bi zbog činjenice da je završio u pritvoru mogao da ostane bez kapitenske trake u Totenhemu.

U klubu su besni na Francuza zbog ovakvog ponašanja, u ponedeljak ih očekuje bitna utakmica sa Mančester junajtedom, a Ljoris je zbog čitave situacije propustio jutarnji trening u petak.

I dalje se očekuje da bude u timu za duel sa "Đavolima" na "Old Trafordu", ali će morati da ubedi Maurisija Poketina da zaslužuje da nosi traku.

Ljoris se obratio i javnosti nakon jučerašnjeg incidenta, izjavio je da mu je veoma žao i da preuzima punu odgovornost za svoje postupke.

"Želim od srca da se izvinim mojoj porodici, klubu, mojim saigračima, treneru i svim navijačima.

Vožnja u pijanom stanju je potpuno neprihvatljiva, preuzimam punu odgovornost za svoje postupke, ovo nije primer koji želim da postavim
", izjavio je Ljoris.

Poketino će u toku dana pričati sa Ljorisom, pa će nakon toga doneti odluku da li će Francuz ostati kapiten "Pevaca". Ukoliko ostane bez trake, ona će bez sumnje biti dodeljena Hariju Kejnu, koji je kao kapiten na Mundijalu predvodio Englesku.

I Ljoris je bio kapiten svoje reprezentacije u Rusiji, koja je na kraju i osvojila planetarnu smotru.

Francuski golman je i kažnjen od strane kluba, sa dve nedeljne plate, što je oko 300 hiljada funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke