Ljorente rešio Liverpul, pa pecnuo "redse"!

Autor: Stefan Matić
petak 03.04.2020.
23:43
Izvor: Sportske.net

So na ranu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul je svoju pohod ka odbrani titule u Ligi šampiona završio već u osmini finala.

Bolji od "redsa" je bio Simeoneov Atletiko Madrid koji je u dramatičnom revanšu izbacio domaćina na "Enfildu" posle produžetaka.

Heroj gostiju je bio Markos Ljorente koji je postigao dva gola. Španac je rešio na svojstven način da obeleži ovaj momenat. Vezni igrač je veliki ljubitelj životinja, skoro je uzeo novog ljubimca koji će nositi simbolično ime.

Novi ljubimac nosi ime "Enfild" kao i stadion Liverpula na kome je Ljorente doživeo do sada najbolji trenutak u svojoj karijeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 04.04.2020
11:18

Hahaha. "Hram fudbala", "Enfild legendarni", "mesto gde rivalima klecaju kolena", "koji proguta protivničke igrače" itd. Kako su mi smešni oni navijači Liverpula koji su predviđali petardu pa izgubiše i drugu utakmicu. Dođe Atletiko i p..... se na tu "tvrđavu" hahaha!

avatar
xman
Sunday, 05.04.2020
17:58

Stadiona koje nazivaju tvrdjavama imas dosta, u vecini slucajeva oni to i jesu, ali ne moozes da ocekujes da neko vjecno bude nepobjediv. Enfild jeste tvrdjava, navijaci to ne pricaju napamet, vec su to ovi momci zasluzili u PL, a 3 godine u evropi nisu ispali u nokaut fazi, do sada. Tako da, smanji komplekse i uzivaj u pobjedi svog tima a ne porazu Liverpula