Ljorente: "Ne pobeđuju uvek favoriti"

Autor: Beta Beta
subota 23.05.2015.
00:50
Izvor: Beta

'Kralj Lavova' veruje da bi moglo da se dogodi 'čudo' u finalu Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Robusni napadač Juventusa izjavio da je Barselona najbolji tim na svetu i da je favorit u predstojećem finalu Lige šampiona, ali da u fudbalu ne pobeđuju uvek favoriti.

"Znamo da će biti veoma teško, jer ćemo igrati protiv ekipe koja je, po mom mišljenju, najbolja na svetu. Imaju tri igrača u napadu koji su sa druge planete, ali mi ćemo pokušati da igramo našu igru i da pobedimo"
, rekao je Fernando Ljorente za 'Mundo Deportivo'.

Juventus i Barselona sastaće se 6. juna u Berlinu u finalu Lige šampiona.

"Lionel Mesi je najbolji igrač na svetu. Imaju i Luisa Suareza i Nejmara, koji imaju neverovatan kvalitet, ali je Mesi i dalje broj jedan. Barsa je favorit, ali u fudbalu ne pobeđuju uvek favoriti." ističe Bask.

On je naveo da veruje da njegov tim ima više šansi jer je reč o samo jednoj utakmici, a ne o dve.

"Ne znam šta je potrebno za pobedu protiv Barselone. Pretpostavljam da ćemo morati da odigramo savršen meč, bez grešake." zaključio je 'Kralj lavova'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 23.05.2015
10:17

sve tocno od rijeci do rijeci ajmo juve

avatar
BarcaFan
Saturday, 23.05.2015
08:32

Real je isto bio favorit pa nisu stigli do finala LS. Tu je covek potpuno u pravu, ako je neko favorit to ne znaci da ce i pobediti, ali ja sam optimista i verujem u Barsinu pobedu.

avatar
Alex#10
Saturday, 23.05.2015
02:29

Tako je Nando. Cuda se desavaju i sve je moguce. Imam neki osecaj da ce biti 1-0 za Juve. Mozda cak i sa kreca bude taj gol.

avatar
EL GRANDE BARCA
Sunday, 24.05.2015
15:48

Preslaba je odbrana Juventusa da bi sacuvala mrezu Bufona. Nema sanse da ne prime barem jedan gol. 1:1 mozda mogu nekako da izvuku pa da cekaju pebale ali tesko ce to biti.

avatar
StefaNN
Saturday, 23.05.2015
01:39

Mnogo pricaju ovi iz Juventusa, nisam cuo od bilo koga iz Barse da su komentarisali nesto u vezi finala.

avatar
JuventusMladost
Saturday, 23.05.2015
01:15

Na momente me Nando podsjeca na Del Pjera, ne igrom vec stavom i osobinama. Uopste se ne buni, smiren je iako mu je Morata preuzeo mjesto.. Bitni su mu svaki trofeji i svaka pobjeda posle svake tekme i svaki put slavi sa saigracima. U finalu i da izgube za mene su pobjednici jer je ovo jedna od najboljih sezona Juve-a. Naravno ostao bi zal ako ne bi osvojili LS ali sta da se radi ovo je ogroman uspjeh za najveci italijanski klub i sam Kalco. Vamos Nando, Forza Juve

avatar
Alex#10
Saturday, 23.05.2015
23:08

To sam isto i ja rekao i za Nanda i za Storarija. Kralj skoro da nikada ne brani osim u kupu i tako nekom mecu kada Buffon odmara. Svestan je da u konkurenciji sa Buffonom nema sanse ali nikada se ni za sta ne buni i za svaki gol i trofej se raduje kao lud. Ulece na teren i svasta nesto. Njih dvojica su mi bas puno dragi jer su takvi likovi. A Nanda sam oduvek voleo, i u Bilbau dok je bio. Vidis da sa drugim timom ubijamo i Napoli i Inter. Mnogo smo jaki :)

avatar
JuventusMladost
Sunday, 24.05.2015
00:37

Tacno tako.. Ali taj nas drugi tim je duplo vredniji od njihove prve postave hehe (: Sturaro se vec prilagodio za kratki vremenski rok, Asamoah se vraca ... ne zaboravimo i Alegrija bez kojeg ova sezona ne bi bila ovakva. Stvara se velika konkurencija u veznom redu ali i u napadu ... znam samo da nasi skauteri ne grijese i da ce dovesti dobre igrace, a ove malo manje dobre prodati ..#4JU33