Ljajić spasao Romu!

Autor: Boris Jovanović
subota 06.12.2014.
19:58
Izvor: Sportske.net

Sasuolo je nezgodan za Romu, prošle godine prekinuo seriju pobeda "Vučice", sada odneo bod, ali Adem Ljajić je sa dva gola brojčano slabijeg domaćšina doveo do remija!

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Šokantan start utakmice na "Olimpiku" velika greška De Sanktisa, Simone Zaza je uklizao, 1:0 za goste iz Sasuola.

Prošlo je petnaestak minuta, a već u narednom napadu 2:0. Loša ofsajd zamka, ponovo je italijanski reprezentativac strelca, muzika za uši Juventusa koji drži pola njegovog ugovora, 0:2.

Nakon toga je krenula kanonada, pucala je Roma iz svih oružja, Konsiljija je štitio bunker saigrača, svi su se nabili u kazneni prosto i čuvali neočekivano vođstvo. Pogodio je Holebas i prečku, ređale su se opasne situacije, ali nije bilo promene rezultata.

Podsetimo, prošle godine u svojoj debitantskoj sezoni u Seriji A, Sasuolo je ostao neporažen u Rimu, i prekinuo strašnu seriju pobeda "Vučice" na startu prvenstva.

Da stvar bude gora za Garsiju i njegov tim, opravdano je isključen De Rosi koji je kao poslednji čovek odbrane u 50. minutu faulirao Berardija koji je sam krenuo ka golu domaćih.

Roma je napadala i brojčano slabija, jedan od najboljih na terenu, Adem Ljajić je iz penala  pošto je Vrsaljka lopta pogodila u ruku smanjio na 2:1. U samom finišu, nekadašnji igrač Partizana je posle akcije Florencija postigao još jedan pogodak i posle svega doneo bod svom timu. U situaciji u kojoj su bili, i remi je pobeda!

Inače i Sasuolo je završio sa desetoricom, Hrvat Vrsaljko je u 90. minutu dobio drugi žuti karton.

Ljajić je postao najbolji strelac Rome u ovoj sezoni sa šest golova i pokazao da je u velikoj formi.

Golove iz Roma možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke