Ljaja pokušavao sam, Đenova uplovila u sigurnu luku!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.04.2018.
19:57
Izvor: Sportske.net

Torino nije uspeo da odnese bodove iz Verone, pod Lanternom slave, praktično overili opstanak.

Povezane vesti

Đenova je na "Marasiju" dočekala Krotone, domaćin od kada ih je preuzeo Balardini u odličnoj seriji, blizu su opstanka, na neki načim meč sa Kalabrezima je bio meč lopta.

Posle pola sata su načeli Zengin tim, akcija Jurija Medeiroša, Portugalac je sjajno asistirao Besi, Brazilac koji ima italijanski pasoš ne greši.

Imao je do poluvremena šansu i da sve reši, ali su "Ajkule" ostale u igri.

U drugom poluvremenu Riči je mogao da izjednači rezultat za Kalabreze, a Đenova nikako nije uspevala da dotuče goste, propustili su u poslednjih deset minuta tri zrele prilike.

Lazović je igrao sat vremena za Đenovu koja je pobedom stigla do kvote 38, +11 su od zone ispadanja i praktično su obezbedili opstanak.

Kjevo je ugostio Torino, domaćinu gori pod nogama, Ljajić je igrao od početka, ipak se oporavio, videla se nervoza kod "Magaraca" za koje su igrali Radovanović i Tomović. Najbolju šansu u prvom delu imali su gosti, Ansaldi je bio blizu toga da savlada Sorentina.

U drugom delu, opet je Ljajić asistirao, ovoga puta Baseliju, ali je ostalo bez golova na "Bentegodiju", u principu rezultat ne odgovara ni "Magarcima" koji se bore za opstanak, ni Torinu koji je daleko od sedmog mesta. Kjevo je inače u finišu ostao bez Matije Banija koji je dobio dva žuta kartona. Na kraju je Ljajić probao i sam, u nadoknadi, ali je veteran Sorentino sprečio poraz svog tima. Kjevo je na 30 bodova, dobra vest za njih je poraz Krotonea, nadaju se da bi i Fiorentina sutra protiv SPAL-a mogla da im učini uslugu...

U prvom meču dana preokret Kaljarija, dragoceni bodovi protiv Udinezea za Sarde, a dan u Seriji A zatvaraju u malom lombardijskom derbiju Atalanta i Inter.

Subota:

Kaljari - Udineze 2:1
Kjevo - Torino 0:0
Đenova - Krotone 1:0
Atalanta - Inter 20:45

Nedelja:

Fiorentina - SPAL 12:30
Milan - Napoli 15:00
Bolonja - Verona
Sasuolo - Benevento
Juventus - Sampdorija 18:00
Lacio - Roma 20:45

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke