Liverpul - Zabrinutost zbog nove povrede

Autor: Beta Beta
subota 31.03.2018.
19:14
Izvor: Beta

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je nova povreda Adama Lalane delovala "vrlo ozbiljno", ali je dodao da je još rano govoriti o tome da li su ugrožene njegove šanse za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

"Izgledalo je baš loše, nešto je sa mišićem... U prvom momentu, kada sam ga video kako se srušio, izgledalo je ozbiljno, da budem iskren", rekao je Klop za britanske medije.

Liverpul je danas slavio protiv Kristal palasa u gostima sa 2:1, ali je meč obeležila i nova povreda Lalane. Engleski fudbaler se povredio samo pet minuta nakon što je ušao u igru.

On je uspeo da napusti teren bez pomoći, ali je Klop nakon meča bio zabrinut zbog Lalane koji se nedavno vratio na teren pošto se oporavio od povrede butine.

"On je naš prijatelj, naš momak, saigrač, naš igrač koji ima tešku sezonu. Možda je jedno od najvećih dostignuća ovog tima da ima ovakvu sezonu bez Adama Lalane. Nikad nisam mogao da pomislim da je to moguće", rekao je Klop.

On je istakao da je nova povreda Lalane veliki udarac za "crvene".

"Apsolutno je prerano govoriti o Svetskom prvenstvu. Nadamo se da neće biti tako ozbiljno", rekao je Klop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaLFC
Saturday, 31.03.2018
19:20

Steta, stvarno steta.Najvise zalim zbog ovoga, jer momak strasno dobro razumije Klopovu filozofiju i stvarno sam odusevljen svakom njegovom partijom pod palicom Klopa.U pravu je Klop, bez Lalane igramo cijelu sezonu, nesumnjivo bi par bodova vise imali da je on bio konstantan, ali..nIzdrzi majstore i da se vratis jos jaci!

avatar
Gorčilo
Saturday, 31.03.2018
20:14

Zabrinjava što je zbog iste te povrede na istoj nozi odsustvovao dugo. Samo da nije nešto hronično. Jer realno Lalana može sigurno još da igra na najvećem nivou jedno 4-5 sezona.