Liverpul siguran protiv Bundesligaša, Gruji poluvreme, igrao i novajlija, nameće se mladi napadač!

Autor: Nikola Miloradović
subota 22.08.2020.
20:25
Izvor: Sportske.net

"Redsi" slavili u prijateljskom susretu.

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Poo
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Poo

Povezane vesti

Prvak Engleske Liverpul odigrao je meč sa povratnikom u elitni rang nemačkog fudbala, ekipom Štutgarta, savladali su Klopovi puleni "Švabe" bez većih problema sa 3:0 (2:0).

Na teren su od prvog minuta istrčali Alison, Vilijams, Gomez, Van Dajk, Robertson, Džouns, Fabinjo, Keita, Salah, Firmino i Mane.

Poveli su u 15. minutu, Firmino je nakon prodora i pasa Salaha imao lakši deo posla, sa par metara je matirao golmana Štutgarta za 1:0.

Na 2:0 je u 40. minutu povisio Nabi Keita, prihvatio je pas Salaha i rutinski matirao protivničkog čuvara mreže sa ivice peterca.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u nastavku Klop promenio čitavu postavu, na teren su istrčali Adrijan, Hoever, Filips, van den Berg, novajlija Cimikas, Vajnaldum, Milner, Marko Grujić, Harvi Eliot, Minamino i Rajan Bruster.

Upravo je mladi Bruster i postavio konačan rezultat, pogodio je mrežu Štutgarta sa par metara za 3:0 u 68. minutu.

Do kraja nije bilo promene rezultata, lagana pobeda Liverpula na startu priprema za narednu sezonu.

Kao što smo napisali, Marko Grujić je odigrao drugo poluvreme, ponovo je na pripremama sa "Redsima", ali najverovatnije i poslednji put.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Sunday, 23.08.2020
08:42

Od novih lica Tsimikas djeluje kao neko ko bi cak mogao Robertsona izgurati iz prvog tima, ali treba ga jos vidjeti u zahtjevnijim utakmicama, svakako odlicno pojacanje. I ovaj "mali" Francuz,stoper, sto je usao pred kraj u utakmicu sa samo 17 godina izgleda kao zvjer fizicki a i smiren je na lopti..Nasljednik VVD-a.
Od starih lica Minamino se polako privikava na ulogu Firmina u timu, bio je odlican. Mali Jones ce se vrlo brzo probiti kao i Trent. Keita nastavlja onu formu pred kraj sezone..

avatar
xman
Saturday, 22.08.2020
22:55

Nije da nema pojacanja za novu sezonu..pored Cimikasa tu su Bruster, Vilijams, Keita(nadam se da ce konacno da zablista) i Kurtis koji ce da bude odlican..samo jos jedan stoper i eventualno neko vece ime u sredini ili napadu