Liverpul se danas uzda u čoveka čiji je klinac najveći navijač Sitija!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.04.2019.
10:49
Izvor: Sportske.net

Oči Redsa uprte u Barnli, da li je ovo poslednja stanica na kojoj Siti može da ispadne iz voza?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Siti danas gostuje u Barnliju, s obzirom na raspored, ovo je možda poslednja šansa Liverpula, u poslednja dva kola šampion dočekuje Lester i gostuje Brajtonu koji je blizu opstanka.

Ali, na "Tarf Moru" nikada nije lako, mada Siti ima odličan skor protiv ekipe Šona Dajša.

Naime, "Građani" su izgubili 2015. sa 1:0, od tada dobili su što kod kuže, što na strani šest od sedam susreta protiv ovog tima.

Doduše prošle godine ih je Barnli zaustavio u prvenstvu, ove je Siti u šampionatu i kupu u dva meča protiv današnjeg rivala dao 10 golova, slavio sa po 5:0 u obe te utakmice.

Barnli je siguran, ali daće sve od sebe, nadu Redsa greje odlični napadač Ešli Barns. On je čovek koji daje golove protiv timova iz top 6, upisao se protiv svake od pomenutih ekipa.

Ima 29 godina, mukotrpan put do PL, jedino on i Vardi su dali golove u poslednjih pet godina svakom od najvećih timova lige.

Zovu ga prijatelji koji navijaju za Liverpul, traže od njega da postigne gol, da zaustavi Siti koji je pod pritiskom.

Ali, kod kuće ga zaklinju da ne zapinje.

"Moj sin je jedan od najvećih navijača Sitija koje sam video, biće jako ljut, ako dam gol. Mislim da ćemo se posvađati, ako uzmemo Sitiju titulu. Ali, ovo je šansa da uđemo u istoriju Liverpula",
rekao je Barns.

Meč u Barnliju počinje u 15:05, ako Siti ne dobije, Liverpul ostaje na vrhu i držaće šampionsku sudbinu u svojim rukama, u tom slučaju bi sa dve pobede, u Njukaslu i u poslednjem kolu protiv Vulvsa prekinuli post star gotovo tri decenije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Savoa
Sunday, 28.04.2019
13:25

Ajdeeee!!!!!!! YNWA!!! MOLIM TE AJDE!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 28.04.2019
11:21

zar stvarno neko misli da barnli moze da ih zaustavi...siti ih je rasturio ove sezone i to u dva navrata

avatar
äxwell
Sunday, 28.04.2019
12:24

Ne misli, vec se samo nadamo. Naravno uzalud..Siti njih jeste rasturio, ali na svom terenu u momentu kada je Barnli bio u ocajnoj formi..

avatar
Patrick Berger
Sunday, 28.04.2019
11:01

Srecno smo dosli do nekih bodova, ali smo I dosta prosuli I to veoma glupo! Jedino sto zameram je igra protiv Mancestera, jer smo ih po meni mogli dobiti u gostima, a mi otisli po X! Odlicna sezona, Tim je jako napredovao I trenutno sa Sitijem klasu iznad ostalih. Idemo Jos dve do kraja - pa sta bude! YNWA

avatar
Maksimus
Sunday, 28.04.2019
13:55

You'll never win anything