Liverpul ima "novog Sterlinga"

Autor: Pavle Lazarević
utorak 05.04.2016.
17:06
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop neguje ogroman potencijal u timu do 21 godine.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Liverpul je poznat kao tim koji ima odličnu fudbalsku akademiju. Skoriji primeri su Rahim Sterling i Džordan Ajb.

Trenutno se u timu do 21 godine brusi veliki talenat i potencijal slavnog kluba sa "Enfilda". Šeji Ođo, zapamtite to ime, ima sve mogućnosti da postane heroj "Kopa" u narednih desetak godina.

Ovaj 18-godišnjak je briljirao na pozajmici u Vulverhemtonu, članu Čempionšipa, ranije tokom ove sezone, pa je Klop odlučio da ga vrati u klub i priprema za prvi tim sledeće sezone.

U klubu očekuju mnogo od ovog tinejdžera, koji je već debitovao za tim nemačkog stručnjaka u porazu protiv Sautemtona pre dve nedelje. Trenuto je Klopova četa fokusirana na Ligu Evrope do kraja sezone, pa će verovatno biti još prilike za krilnog napadača.

U meču mladih timova, koji se odigrao za vikend, Ođo je napravio dva poteza, zbog kojih se mladim fudbalerima Lestera vrtelo u glavi. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
18:29

Siguran sam da Liverpulovi navijaci ne zele jos jednos $terlinga.

avatar
Novak Najbolji ikad
Tuesday, 05.04.2016
18:04

Ko se povredio?

avatar
DrugRaja
Tuesday, 05.04.2016
17:51

Odlican je,gledao sam ga protiv Exetera i odskakao je po kvalitetu uz Smitha.Treba polako da uvode Smitha i Odjoa u slabijim utakmicama u PL da dobiju na samopouzdanju i iskustvu,jedini je problem samo sto on igra na levom boku u sredini,a tu je Kutinjo.

avatar
äxwell
Tuesday, 05.04.2016
19:33

Nadam se da ce ih Klop startati u zadnjih par kola jer je u prvenstvu sve zavrseno za redse.

avatar
Patrick Berger
Tuesday, 05.04.2016
19:53

Ojo igra desn krilo i u sinocnjoj utakmici je igrao desno krilo, samo je u zadnjih 15- ak minuta igrao levo! U utakmici protiv Exitera je takodje bio desno (postigao prelep pogodak). Sinoc je bilo milina gledati njega i Rajana Kenta kako razbijaju lisice po krilima. Strasno brz, tehnicki podkovan, takticki odlican, ima strasan osecaj za igru, ne davi loptu, brzo se oslobadja, ako ovako nastavi, morace Ajb i Markec dobro da se potrude! Jedina manu mu je nesto slabiji centarsut i dosta je slabiji (fizicki) u odnosu na Ajba. Inace jos jedna vrlo vazna stvar - Kevin Stjuart se vratio posle povrede i odigrao ceo mec. Strasno mnogo je napredovao u zadnjih nekoliko meseci i mislim da Klop ozbiljno racuna na njega! Tu je jos par momaka : Branagan, Rositer, Dan, Braziliac Alen za koga se samo ceka radna dozvola. Vrlo mi je interesantna situacija oko Luis Alberta - ima odlicnu sezonu u Deportivu! Sve u svemu ceka nas vrelo leto! YNWA