Liverpul čuva svoje najveće blago!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 29.04.2018.
18:48
Izvor: Sportske.net

Kako se sezona bliži kraju, uprava kluba sa "Enfilda" završava neke veoma važne poslove.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul je ove sezone napravio iskorak, igraju neverovatan fudbal, domogli su se i polufinala Lige šampiona, kako stvari stoje igraće i u velikom finalu, kako su u prvom susretu savladali Romu na "Enfildu" sa 5:2.

Kada su prodali Kutinja u januaru, mnogi su verovali da će se "Redsi" prektično raspasti, ali trio Salah - Firmino - Mane je tek tada zaigrao punom parom, pa je četa Jirgena Klopa počela da melje svoje rivale.

Maestralni Egipćanin redom obara rekorde, a očekuje se da u najskorijem roku potpiše i novi ugovor sa Liverpulom, koji će u doneti duplo veća primanja, više o svemu tome OVDE.

Uprava kluba sa "Enfilda" je rešena da zadrži ubojiti trio, pa je tako novi ugovor sa klubom potpisao Roberto Firmino, koji je takođe zablistao ove sezone, kao najistureniji u formaciji Liverpula, on je uspeo da postigne 26 golova i upiše 13 asistencija, a da pritom ima i nestvaran broj uspešnih startova, u PL beleži 1,8 startova po nastupu, što je više nego što brojni štoperi i vezisti iz elitnog ranga imaju ove sezone.

Bivši napadač Hofenhajma je parafirao ugovor težak devet miliona funti po sezoni (10,2 miliona evra), tako je postao i najplaćeniji igrač u klubu, a prema novoj saradnji u klubu će ostati do 2023. godine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Sunday, 29.04.2018
21:53

Najbolji Brazilac koji je ikada igrao u EPL! Mozak ovog napada Liverpula i vjerovatno kljucni igrac! Nadam se da ce zavrsiti karijeru na Enfildu..

avatar
CZYNWA
Sunday, 29.04.2018
20:26

Не фали уопште пуно да се створи један моћан тим. Основа је ту, још штопер, задњи везни и крило за ротацију. Нпр Алдервејрелд (Сокрстис), Дембеле (Фред, Жоржињо, Ндиди) и Дракслер (Клајверт, Ројс) ,евентуално још неки јефтин играч за клупе, типа Денис Суарез, Гуедеш, Крамер, Тадић...

avatar
Gorčilo
Sunday, 29.04.2018
19:31

Ovo je sjajna vest. Treba očekivati do kraja maja potpis Salaha. Nekako sam ubeđen da će i Džan produžiti ugovor.

avatar
_mladen_
Sunday, 29.04.2018
22:28

Ma kakvi, Dzan je odleprsao, nema ga nigde.

avatar
_mladen_
Sunday, 29.04.2018
19:27

Bravo bravo bravo, lepak koji drzi ceo tim Liverpula.

avatar
Mino Rajola
Sunday, 29.04.2018
18:51

A Mane? Da nije on potpisao na kraju prošle sezone u kojoj je bio najbolji naš igrač?