'Lisice' u problemu pred gostovanje na 'Teatru snova'

Autor: Boban Filipović
četvrtak 22.09.2016.
20:51
Izvor: Sportske.net

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri vrlo verovatno neće moći da računa na jednog od glavnih igrača sovje ekipe protiv Mančester Junajteda.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Kasper Šmajhel je doživeo povredu mišića i njegov nastup na 'Old Trafordu' protiv kluba u kom se svojevremeno proslavio njegov otac je pod znakom pitanja.

Ron-Robert Ciler je branio na poslednja dva meča 'Lisica', u ubedljivoj pobedi protiv Barnlija je sačuvao mrežu, ali je u Liga Kupu protiv Čelsija bio prinuđen da vadi loptu iz mreže čak četiri puta.

Poker 'Plavaca' bi mogao da utiče na samopouzdanje nemačkog golmana, pa je iz tog razloga gotovo izvestan izostanak Šmajhela veliki hendikep za aktuelnog šampiona Engleske.

"Kasper je danas na treningu osećao bolove, rekao mi je da su na trenutke bili ne izdrživi. Videćemo da li će sutra biti bolje i šta će reći doktori. Sigurno neću da ga bacam u vatru ako ne bude spreman." rekao je Ranijeri.

Mančester Junajted dočekuje Lester u subotu na premijeri 6. kola Premijer lige. Nakon pet odigranih kola 'Đavoli' imaju 9 bodova, a 'Lisice' dva manje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Friday, 23.09.2016
01:57

Prošlu čitavu sezonu Lester samo imao problema sa Vardyjem 3 sedmice, svi ostali igrali 38 mečeva, ove sezone prva povreda i odmah kako će oni hudi. City konstantno igra bez Kompanyja i Aguera pa ne kuka, Chelsea stalno bez Koste, Arsenal bez pola tima gotovo čitavu sezonu, koštat će Lestera igranje u Evropi mnogo bodova za poredak u ligi.

avatar
MAN RED
Thursday, 22.09.2016
21:30

Pa i nije neki hendikep Ciler je takođe dobar golman,i nije doveden da ne brani uopšte.