Lion "popio petardu" u Parizu!

Autor: Boban Filipović
nedelja 13.12.2015.
23:02
Izvor: Sportske.net

Teror 'Svetaca' se nastavlja u funacuskoj Ligi 1. Večeras na spuštanju zavese na 18. kolo šampion deklasirao Olimpik iz Liona. "Het-trik" u asistencijama Anhela Di Marije.

BETA/AP Photo/Thibault Camus
BETA/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Goste iz Burgundije je načeo Zlatan Ibrahimović već posle 11 minuta igre, a samo šest minuta kasnije Serž Orije je duplirao prednost PSŽ-a na asistenciju Di Marije.

Feri je vratio Lion u život polovinom prvog poluvremena udarcem sa distance koji Trap nije uspeo da iskontroliše i gosti su imali "aktivan rezultat" sve do isteka sata igre kada kreće furiozna završnica Blanove 'kaznane ekspedicije'.

Anhel Di Marija je upisao drugu asistenciju na utakmici u 60. minutu kada Edison Kavani vraća dva gol prednosti, onda je Ibrahimović overio 'poker' sa penala, da bi u sudijskoj nadokanadi Lukaš Moura 'bacio petardu', nakon treće asistencije 'El Fidea' na utakmici.

Na kraju 5:1, Biševca nije bilo u sastavu gostiju.



Pari Sen-Žermen nakon 18 odigranih kola ima skor od 15 pobeda i tri remija, drugoplasirani Anže zaostaje čak 17 bodova i nema nikakve dileme da će se 'Sveci' prošetati do nove titule prvaka Francuske.

Lion ostaje na petom mestu sa 26 bodova, preskočila ga je NIca zbog bolje gol razlike, a isti broj bodova ima i najveći rival Sent Etjen.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefaninho
Monday, 14.12.2015
01:33

Mnogo nezgodna ekipa, Sa Di Mariom u ekipi su prejaki.

avatar
Aleksandar El Matador
Monday, 14.12.2015
00:23

Mislim da mogu da dodju bar do polufinala LŠ ako im u četvrtfinalu ne dodele Barsu! PSG - Barsa i Bayern - Real u polufinalu!

avatar
La Pulga
Monday, 14.12.2015
01:31

Polako, tu su i Atletiko i Juve koji mogu svakom da se suprotstave a najopasniji su ako se podcene.

avatar
Stefaninho
Monday, 14.12.2015
03:30

I u osmini mogu na Barsu...

avatar
AdrovicEsad
Monday, 14.12.2015
00:04

Ajmo pricu iz Madrida prije par sezona, Ajde za zvizdimo ovom Di Mariji kao da nije dobar, da bi Ronaldo bio najbolji igrac Reala.