Liga nacija (liga B) - Austrija nemoćna, Bosna u višem rangu!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 15.11.2018.
22:43
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Bosne i Hercegovine uspela da ostane i četvrti put neporažena u ovom takmičenju.

EPA/FEHIM DEMIR
EPA/FEHIM DEMIR

Povezane vesti

Kada je Liga B u pitanju, večeras smo gledali samo jedan meč, a snage su odmerili Austrija i Bosna. Rezultat na kraju ovog meča je 0:0 koji više odgovara gostima, BIH se plasirala u viši rang, u A Ligu nacija.

Bosna je uspela da ostane neporažena u Grupi 3, a pored njihovog večerašnjeg protivnika, u ovoj grupi je bila i Severna Irska. Bosna i Hercegovina je ostala neporažena na ovom meču i tako potvrdila zasluženo prvo mesto u ovoj grupi i plasman u Ligu A.

Bosna je u ova četiri meča ostvarila čak tri pobede, a Austrija nije uspela da slavi na domaćem terenu i na taj način malo zakomplikuje stvari u ovoj grupi.

Domaćin je morao da krene svim silama ka golu Bosne. Ipak, gosti su igrali fantastično i čak su imali i bolje prilike u ovom duelu. Treba istaći da je golman Austrije Lindner bio na visini zadatka i da je on glavni krivac što gosti nisu postigli gol večeras.

Viska je imao odličnu šansu u 26. minutu, lopta je išla pod prečku, ali golman domaće ekipe je fantastično zaustavio ovaj šut. Bosna je imala još jednu neverovatnu šansu u 64. minutu preko Deljivića, ali opet je Lindner bio heroj i spasio gol Austrije. Domaćin je imao jednu izglednu šansu u 52. minutu, ali Marko Arnautović nije uspeo da postigne gol.

Austriji ostaje da odigrao još jedan meč sa reprezentacijom Severne Irske, ali taj meč neće uticati na tabelu jer je već sada sve jasno. Bosna ide u Ligu A, dok Severna Irska ide u Ligu C.
   
     
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 16.11.2018
09:10

Ovo je bila grupa smrti.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 16.11.2018
02:49

Znaci da je recimo S. Irska bila prva u ovoj slaboj grupi oni bi onda igrali u Ligi A a recimo Hrv ili Spanija budu 3 u svojoj grupi pa onda sledeci put igraju u Ligi B. Kakav smesan sistem

avatar
bosnapd
Friday, 16.11.2018
00:17

Bravo Bosanci puno srce je nas Bosanaca.