Liga kup - Premijerligaši u polufinalu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.12.2015.
22:39
Izvor: Sportske.net

Čeka se samo još meč Liverpula i Sautemptona, ostatak polufinalista Liga kupa je poznat.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Odličan je bio Mančester siti večeras na svom terenu protiv prošlogodišnjeg Premijerligaša, Hala, koji i dalje predvodi Stiv Brus.

Siti je slavio sa 4:0, veoma ubedljivo, a rezultat je mogao da bude i viši da su domaći iskoristili prilike koje su imali tokom ovog meča.

Počelo je veoma burno, De Brujne je čovek koji je šutirao sa distance, lopta je pogodila stativu, a natrčao je Boni koji je bio siguran - 1:0.

Dobro su prošli gosti iz Hala, nisu primili niti jedan gol do kraja poluvremena, a do drugog gola se čekalo sve do 80. minuta. Tada je krenula jedna akcija Mančester sitija preko Silve, nastavio je Delf, a na asistenciju Rahima Sterlinga Iheanačo je povisio na 2:0.

Dva minuta je trebalo De Brujneu da povisi na 3:0, a 5 minuta nakon tog gola potpuno je Belgijanac dotukao goste iz slobodnog udarca za 4:0.

Gosti stižu do počasnog gola do kraja, nakon duplog pasa sa Abelom gol postiže Robertson.

OVDE pogledajte golove sa ovog meča.

Sjajan tandem Lukaku-Deulofeu nastavlja da rešeta.

Upravo su njih dvojica postigli oba gola u pobedi svog Evertona nad Midlsboroom u gostima od 2:0, a oba su postignuta u prvom poluvremenu.

Zanimljiva je njihova statistika, Deulofeu je prvo postigao svoj sedmi gol u poslednjih 7 mečeva u svim takmičenjima za nacionalni tim (U21) i Everton, da bi nakon toga asistirao Lukakuu za njegov 13. gol u sezoni u svim takmičenjima.

Njihove golove pogledajte OVDE.

Stouk je takođe u polufinalu, golovima Afelaja i Bardslija su uspeli da prođu ekipu Šefild Venzdeja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
XL
Wednesday, 02.12.2015
11:47

A gde je Junajted?

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Wednesday, 02.12.2015
00:43

Hajdee Klopppooo, idemo po prvi trofej :-)

avatar
Everton FC
Wednesday, 02.12.2015
00:12

Ako Everton planira da osvoji neki trofej(citaj Liga Kup) onda bi bolje bilo da umesto Osmana stave Miralasa koji je strasan igrac brz, ima dobar prodor, sut, ili cak sa Koneom da se rotira.Nadam se da ce Everton osvojiti ove sezone neki trofej