Liga kup - Junajted prebrodio Luton

Autor: Milovan Longinov
utorak 22.09.2020.
23:12
Izvor: Sportske.net

Junajted "preboleo" Kristal Palas.

EPA-EFE/Martin Meissner / POOL
EPA-EFE/Martin Meissner / POOL

Povezane vesti

Tri dana nakon poraza na startu Premijer lige od Kristal Palasa, Mančester Junajted je večeras pobedio Luton u gostima rezultatom 2:0 (1:0) i tako se plasirao u osminu finala Liga kupa.

Ole Gunar Solskjer je izveo kombinovani sastav, mada i ne toliko slab pošto su meč počeli: novajlija Henderson, potom Van-Bisaka, Baji, Megvajer, Vilijams - Matić, Fred, Mata, Van de Bek, Lingard i Igalo.

Junajted je otpor domaćih slomio u 44. minutu i to iz penala, kada je precizan bio Huan Mata.

Neizvesnost je trajala do samog kraja, a onda je na scenu stupio Mejson Grinvud, koji je najpre u 88. minutu asistirao Rašfordu, a potom u nadoknadi i sam pogodio posle asistencije Bruna Fernandeša za konačnih 3:0.

Ovo je značajna pobeda za povratak Junajteda posle poraza od Palasa, a već u narednom kolu PL, Solskjerov tim gostuje Brajtonu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 23.09.2020
21:39

Henderson i Matic bez njih nikog pobjediti nece ,Henderson brani bez gresaka i kikseva a Matic je ta spona izmedju odbrane i napada a po potrebi i veoma dobar u odbrani nikad se ne predaje sjece kontre pa protivnik pravi mali broj sansi.a kad njih nema sve je stihijski.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 22.09.2020
23:24

Kako fali jedan stoper i desno krilo ...

avatar
Darko0071
Tuesday, 22.09.2020
23:41

I Napad fali.. dok nije usao grinwood i rasford gola nema,nema ko da iz zameni..iza igala su igrali lingard i mata..katastrofa

avatar
Leonid
Wednesday, 23.09.2020
08:18

Baji je dobar, ali ne pruza mu se prilika, ako ode bice vrhunski stoper. Williams, mata, lingard i u fulam pitanje da li bi igrali u prvih 11. A desno krilo im mozda nije potrebno sad kad su nagomilali vezne, neka igraju 4 4 2, sa rasfordom i marsijalom kao napadacima.