Liga kup - Četiri meča, 22 gola! Maestralni Kai Haverc!

Autor: Milovan Longinov
sreda 23.09.2020.
22:40
Izvor: Sportske.net

Pljuštalo je večeras širom Engleske u manje bitnom kupu.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Još četiri tima prošla su u osminu finala Liga kupa, a to su - Čelsi, Everton, Njukasl i Arsenal. Verovali ili ne, na četiri utakmice palo je čak 22 gola!

Čelsi je na svom Stamford Bridžu razbio Barnsli rezultatom 6:0, a definitivno je meč obeležio novajlija Kai Haverc koji je postigao het-trik!

Nakon dva neuverljiva nastupa u Premijer ligi, Haverc je večeras pokazao zašto je doveden.

Najpre je u 19. minutu Tami Abraham iskoristio lošu reakciju odbrane gostiju za 1:0, a onda je na scenu stupio Nemac. On je u 28. minutu pobegao odbrani gostiju, ubacio se u pravom trenutku iz drugog plana, prihvatio asistenciju Maunta i rutinski pogodio za 2:0.

U drugom poluvremenu, Ros Barkli je nastavio niz Čelsija u 49. minutu, da bi u 55. Haverc pogodio po drugi put posle Abrahamove asistencije.

Svoj het-trik, Nemac je kompletirao posle nove asistencije Abrahama u 65. minutu. Minut kasnije zamenio ga je drugi novajlija, Ben Čilvel koji je već u 83. minutu upisao asistenciju za Žirua za konačnih 6:0.

U derbiju ove runde, Arsenal je kao gost pobedio Lester rezultatom 2:0. I Brendan Rodžers i Mikel Arteta izveli su druge postave, a trenutak odluke dogodio se u 57. minutu kada je Fuhs postigao autogol.

Arsenal je pobedu uspeo da overi u 90. minutu kada je strelaci bio Nketia.

U gostima je silan bio i Everton koji je pobedio Flitvud rezultatom 5:2, a blistao je Ričarlison.

On postigao prva dva gola na meču u 22. i 34. minutu i tako poveo Everton ka osmini finala.

Flitvud je uspeo da kazni lošije reakcije golmana Pikforda u 48. i 58. minutu preko Dafija i Kampsa, ali su pobedu gostima doneli Ivobi, Bernard i Mois Ken.

U poslednjem meču, Njukasl je pobedio Morekamb sa čak 7:0!

Samo je Džoelton postigao dva gola, dok su po jednom strelci bili Almiron, Marfi, Hajden, Lasels, a autogol postigao je Lavel u nadoknadi vremena.


baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Provokator
Thursday, 24.09.2020
07:33

Havertz proradio, protiv tima koji cak i nije u prvoj ligi i u, ne tako bitnom takmicenju!!! Ali ga zato u Premier Ligi nema ni na mapi, osim sto dodaje lopte duhovima!!!

avatar
Leonid
Thursday, 24.09.2020
02:03

Igrac utakmice Caballero.
Prvo poluvreme Burnley bolji, imao sijaset sansi, Caballero sprecio barem 5 lakih golova. U drugo poluvreme Celzi bolji, ali opet je burnley lako stizao do prilika. Ziyeh jos uvek se nije uklopio, ali kad bude bice to drugaciji celzi, trenutno iza i arsenala dok se sve ovp ne uigra.

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 24.09.2020
00:25

Kabaljero za prvog Golmana. Tema zavrsena.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 23.09.2020
23:24

Jedva cekam samo da Ziyech i Pulisic dodju na krila Havertz kao desetka samim time Werner ce da kida od golova sa igracima pored sebe.Fali nam i odbrana jaka a to su Silva i Rudiger da budu skupa James i Chilwell na bokove Kante i Kovacic veznjaci .Uigrat tim i kompletirati pa da onda vidimo kako i koliko mozemo protiv jakih timova.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 24.09.2020
08:15

Opet rudiger, kao i sto sam rekao Zouma je bolji i zato igra ispred rudigera a izgljeda da ce rudiger biti prodat.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 25.09.2020
19:28

Ukusi su razliciti care nekome sam objasnio mislim da si to bio ti Rudiger po meni za klasu bolji od Zoume brzi, okretni, bolji u skoku, zilav, Zouma je jedino krupni i veca mrcina ali trom nekako kilav lakse ga preci , nije to vise onaj fudbal od prije 10 15 godina kada su stoperi poput Zoume bili atrakcija fudbal se promjenio .Po meni do dolaska Silve Rudiger je bio najbolji stoper kojeg smo imali bolji i od Zoume i Kristensena obojica lakse ispadaju i prave vece greske ,a i pogledaj cjene stopera pa ces viditi da Rudiger za sad vise vrijedi.

avatar
Medox
Wednesday, 23.09.2020
22:49

Da je Thiago Alcantara dao het trik bio bi poseban clanak, pisalo bi se nedelju dana...

avatar
jack wilshere
Thursday, 24.09.2020
11:02

Pa moralo bi se pisati o najboljem pojacanju leta, ipak je on to pokazao za 45 minuta utakmice gdje ga niko nije napao, a napravio je i penal. Moralo bi se pisati i da se umire i ovi sljedbenici koji simpatisu liverpul.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 23.09.2020
22:47

Bravo ekipa svaka vam cast. Jeste protivnik iz nizeg ranga ali igra je u globalu pokazala puno. Abraham i Havertz kao da godinama igraju skupa, Kovacic standard, Barkli isto ali u negativnom smislu, Odoi je masina samo treba mu utakmica i samopouzdanja, Cilvel pokazao da ce biti pojacanje, Silva i Tomori su bili OK ali najvece iznenadjenje za mene je vrhunska utakmica Emersona koji je pokazao da je bolja opcija od Alonsa. Alonso jeste bolji kao wing ali opet mislim da se nece toliko mijenjati formacija tako da bolje ostavit Emersona.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 23.09.2020
22:44

Proradio Haverc, to se cekalo! Jeste da je drugoligas, ali ove utakmice znace novajlijama da se priviknu i onima koji ne dobijaju dovoljno minuta. Chilwell odlican za ovih 20ak minuta, vise uradio od Emersona. Ne znam sta da kazem za odbranu, imao je Barnsli svoje sanse, sto je malo zabrinjavajuce. Caballero vrhunski branio.