Liga C - Rasplet u Grupi 3, Srbija gleda ka severu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.11.2018.
22:36
Izvor: Sportske.net

Bilo je potpuno neizvesno do poslednjeg kola, ali sada znamo još jednog potencijalnog rivala Srbije u plej-ofu Lige nacija.

Beta/AP Photo/Petros Karadjias
Beta/AP Photo/Petros Karadjias

Povezane vesti

Grupna faza Lige nacija ušla je u sam finiš, a večeras je završeno takmičenje u Grupi 3 Lige C.

Ova grupa je za nas posebno zanimljiva, jer je njen pobednik još jedan od potencijalnih rivala Srbije na putu ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Poznato je da je Finska iz Grupe 2 još ranije osigurala prvo mesto i plasman  u plej-of, a sada je to u Grupi 3 učinila i selekcija Norveške koja je kao gost slavila na Kipru rezultatom 2:0.

S obzirom da je Bugarska, koja je pre ovog kola imala isti broj bodova na vrhu tabele, igrala na svom terenu nerešeno sa Slovenijom (1:1), Norvežani su overili prvo mesto.

Pobedu nad Kiprom doneo im je dvostruki strelac Ola Kamara, fudbaler LA Galaksija, koji je mrežu domaćih pogađao u 36. i 48. minutu meča. Kiprani su u poslednjih desetak minuta imali i igrača manje na terenu, zbhog isključenja Sijelisa, a u 90. minutu isključen je i reprezentativac Norveške Elijunusi.

Bugari su za to vreme poveli golom Ivanova u 68. minutu, a izjednačenje Slovencima doneo je Miha Zajc osam minuta kasnije.

Prema tome, ako Srbija sutra savlada Litvaniju i osvoji prvo mesto u Grupi 4, potencijalni rivali u plej-ofu biće joj skandinavske selekcije Norveške i Finske, a ostaje još neizvesno kakav će rasplet biti u Grupi 1. Sutra će o pobedniku te grupe u međusobnom duelu odlučivati Škotska i Izrael.
-         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SaleNs91
Tuesday, 20.11.2018
00:09

Kesa od divizije,još ako Izrael izbaci Škotsku onda moramo to osvojiti i otići direktno na Euro.