Liga 1 - užasni Monako za trenutak bio na dnu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.10.2018.
21:57
Izvor: Sportske.net

Potonuo je najdublje tim koji je igrao polufinale Lige šampiona pre godinu i po dana i sada nije na poslednjoj poziciji samo zahvaljujući drugima.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Monako je danas odigrao 2:2 protiv Dižona na svom terenu i time zaokružio neverovatno lošu seriju u Ligi 1 koja ga je dovela do poslednjeg mesta na tabeli u jednom trenutku!

Monako je stigao do prednosti u 29. minutu preko Henriksa, ali je samo 4 minuta kasnije izjednačio Alfons.

Izabranici Tijerija Anrija su gubili od 57. minuta golom Abeida, ali su nekako uspeli da stignu do izjednačenja preko Glika u 78. minutu. Nedovoljno.

Gengan je vodio protiv Strazbura što je dovelo do toga da se Monako nađe na poslednjem mestu tokom večeri, a nije moralo da bude tako. Beneze je doveo domaće u prednost u 6. minutu utakmice, držali su tu prednost do samog kraja, a zanimljivo da su gosti iz Strazbura promašili i penal, učinio je to Lala u 77. minutu utakmice. Ipak, Zohi postiže gol za Strazbur i šalje Monako na pretposlednje mesto na tabeli, a Gengan na poslednje.

Lil je zabeležio pobedu protiv Kaena, strelac jedinog gola bio je Leao u 56. minutu, a pobedu je zabeležio i Monpelje koji je slavio u Tuluzu sa 0:3.

Labord, Delor i Smabia su bili strelci za nekadašnje šampione Francuske i učesnika Lige šampiona.

U meču Amijena i Nanta gosti su odneli sva tri boda, Bošilia je bio strelac u 15. minutu, a Sala je pogodio u 71. za 0:2. Ipak, Metju Bodmer stavlja tačku na ovu utakmicu, postiže utešni gol za domaće.

Amijen-Nant 1:2
Gengan-Strazbur 1:1
Lil-Kaen 1:0
Monako-Dižon 2:2
Tuluz-Monpelje 0:3

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 27.10.2018
23:25

Nadam se da ce Anri nekako da se izbori.Preuzeo je takoreci vruc krompir,prvi mu je angazman kao trener a povrede ih osakatise dodatno...