Liga 1 - Tuluz do boda sa igračem manje!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 30.09.2018.
16:55
Izvor: Sportske.net

Gostujući fudbaleri šokirali sve na stadionu u 88. minutu.

Povezane vesti

Jedan od tri duela koji su na današnjem programu je završen bez pobednika, a meč između Rena i Tuluza je završen rezultatom 1:1 (0:0)

Domaćin je još u prvom poluvremenu pokazao inicijativu i želju da pobedi u ovom meču. Ren je već u 25. minutu morao da napravi prvu izmenu, povređenog Ismaila Sar-a je zamenio Nijang. Na samom kraju prvog poluvremena, Leja je zbog jednog starta nad protivničkim defanzivcem dobio žuti karton, a samo nekoliko sekundi kasnije, sudija mu je pokazao crveni karton zbog prigovora, gosti su tako od 43. minuta igrali sa igračem manje.

Ren je nastavio da pritiska, a u 70. minutu je dosuđen penal za domaću ekipu. Odgovornost je preuzeo Nijang, bivši igrač Milana koji je ušao u 25. minutu, a kada je Nijang zatresao mrežu sa bele tačke, svi su mislili da će Ren sigurno osvojiti sva tri boda u ovom meču. Tuluz je bio totalno nemoćan u ovom meču, sve do 88. minuta kada je Todibo realizovao jedinu šansu koju su gosti stvorili, asistent je bio Gradel, a svi na stadionu su bili šokirani.

Utakmica je završena podelom bodova, a svakako mnogo zadovoljniji mogu biti gosti.

Danas su na programu još dve utakmice kada je u pitanju francuska Liga 1. Monpelje i Nims se sastaju u 17 h, dok će Lil i Marsej odmeriti snage u večernjem terminu, ovaj derbi je na programu od 21 h po našem vremenu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke