Liga 1 - Subotić video ludnicu u Sent Etjenu, sedam golova, tri preokreta i pobeda domaćina!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 04.11.2018.
19:22
Izvor: Sportske.net

Verovatno najbolja utakmica francuskog šampionata od starta sezone.

Povezane vesti

Sent Etjen je dočekao Angers, a navijači su mogli da uživaju u ovom fantastičnom meču, a još je i njihov tim odneo pobedu rezultatom 4:3 (2:2).

Izvanredan meč, prepun preokreta, ko god da je postigao gol, obično je usledio odgovor nakon dva minuta, ali na kraju gosti nisu imali snage da stignu do četvrtog gola!

Kada vidite ovakav rezultat, pomislite da odbrane nisu ni postojale, ali tempo je bio vrlo visok tokom cele utakmice, a golmani nisu mogli baš sve da odbrane.

Prvi udarac su zadali gosti, u 24. minutu prvi gol na meču je postigao Pavlović. Domaćin je samo 2 minuta nakon toga uzvratio golom Dionija. Kada su svi na stadionu mislili da će to biti rezultat kojim će timovi otići na odmor, usledio je pravi spektakl. Sudija je produžio prvo poluvreme za 3 minuta. Debuši je u prvom minutu nadoknade doneo totalni preokret za domaći tim i svi na stadionu su bili oduševljeni, ali nisu bili ni svesni da će Angers samo dva minuta kasnije, u 48. minutu preko Taita opet poravnati rezultat.

Drugo poluvreme je bilo za nijansu slabije od prvog, ali i tu smo videli ogroman broj prilika. Bahoken je postigao treći gol za goste u 71. minutu i Angers je opet imao prednost na ovom meču, ali ta prednost je trajala samo 2 minuta. Mansau je postigao autogol i svi su mislili da će se meč završiti bez pobednika, verovatno i najpravednije. Međutim, domaćin je izvukao poslednji atom snage i uspeo da postigne četvrti, pobednički gol u 89. minutu, a strelac je bio Hamuma.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke