Liga 1 - Stefan nastavio seriju Mitrovića, Ristiću još jedan trijumf!

Autor: Stefan Matić
nedelja 20.09.2020.
17:20
Izvor: Sportske.net

Rajkoviću poraz na gostovanju u Mecu.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Brest - Lorijen 3:2

Brest posle dva početna poraza vezao dva uspešna kola.

Savladan je Lorijen, golove su postigli Pero i Munie u 30. i 32. minutu. Nadu gostima je pružio autogol Ereljea u 34-om minutu.

Ipak rezervista Onorat osigurava bodove za domaće golom u 62. minutu. Gosti su uspeli da smanje na 3:2 u nadoknadi preko Monkonduita.

Mec - Rems 2:1

Posle 1:1 na poluvremenu zahvaljujući golovima Nianea za domaće i Die iz penala za goste, Rems ostaje sa igračem manje već u 50. minutu zbog direktnog crvenog Munetsija.

Mec se dugo mučio, ali ipak koristi prednost igrača više i još jednim golom Nianea, ovog puta u 88. minutu stižu do trijumfa.

Monpelje - Anžer 4:1

Domaći nastavljaju sa dobrim partijima.

Vezali su svoj treći trijumf zaredom.

Suket doneo prednost u 18. minutu, Bahoken uzvratio za goste u 25. minutu, ali je Delor pred odlazak vratio prednost Monpeljeu.

Petnaest minuta u nastavku je bilo potrebno Deloru za još jedan gol i rezultat 3:1, rezervista Mulet overava pobedu i rezultat 4:1 golom u 86. minutu.

Mihailo Ristić je proveo svih devedeset minuta na terenu.

Strazbur - Dižon 1:0

Strazbur se dugo mučio, ove sezone ima tri poraza iz tri odigrana kola. Pobedu zlata vredna donosi kapiten Stefan Mitrović golom u 81. minutu udarcem glavom iz šesnaesterca.


      
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke