Liga 1 - Sent Etjen stigao do pobede i dodatno zakomplikovao situaciju na vrhu!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 30.11.2018.
22:47
Izvor: Sportske.net

Nant nije uspeo da se odbrani.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Sent Etjen i Nant su odigrali prvi susret petnaestog kola francuske Lige 1, a na kraju je domaćin slavio rezultatom 3:0 (0:0).

Sent Etjen je od samog starta krenuo ka golu protivnika, ali gosti su igrali izuzetnu odbranu sve do 72. minuta, kada su konačno kapitulirali. Domaćin je imao znatno više udaraca ka golu protivnika, ali većina tih udaraca je bila izuzetno neprecizna.

Sent Etjen je fantastičan ove sezone, a treba istaći da igraju mnogo bolje na svom terenu, gde još uvek ne znaju za poraz.

Stiče se utisak da je Nant došao kako bi pokušao da se odbrani i da nisu imali nameru da krenu u ofanzivu, a to je netipično za njih kada je ova sezona u pitanju. Berić je postigao gol u 72. minutu, upravo od tog trenutka je sve postalo zanimljivije. Nant je morao da krene po gol, a Sent Etjen je čekao na kontra napade. Upravo to se i desilo u 84. minutu, strelac je bio Kazri, a tačku na ovaj meč je stavio Timoti u 90. minutu.

Na kraju je Sent Etjen slavio vrlo ubedljivo, iako se nije činilo da ćemo na kraju videti čak tri gola. Ovo je vrlo bitna pobeda za domaćina koji sada čeka "kiks" nekog od timova iz vrha kako bi ostao na poziciji koja vodi u Evropu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke