Liga 1 - Rami rešetao pred lepom Pamelom, Sala nije šala!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 11.11.2018.
19:02
Izvor: Sportske.net

Nije bilo nekih većih iznenađenja u ovom kolu francuske Lige 1.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Marsej se vratio na pobednički kolosek, nakon dva poraza u ligi, savladali su Dižon sa 2:0 (1:0). Ren i Nant odigrali utakmicu bez pobednika, rezultat je 1:1 (1:1).

Marsej je vrlo jaka ekipa, igraju solidno. Uspeli su da slave u ovom meču iako su vidno umorno zbog prethodnog meča u Ligi Evrope. Domaćin je želeo da slomi rivala u prvom poluvremenu i to im je uspelo, ali tek u drugom minutu nadoknade. Okampos je bio strelac na asistenciju Ramija. Marsej se svesno povukao u drugom poluvremenu i prepustio inicijativu Dižonu, koji nije znao šta će sa loptom. Nisu stvorili izglednu priliku u ovom meču i zasluženo će nakon ovog kola biti u zoni ispadanja. Na kraju je Rami stavio tačku na ovaj meč svojim golom u 84. minutu na opšte oduševljenje njegove verenice poznate glumice Pamele Anderson koja je bila prisutna na Veledromu.

Ren je bio bolji od svog današnjeg rivala, ali nisu imali sreće da osvoje sva tri boda. Domaćin je poveo već u 8. minutu preko Johansona. Međutim, gosti su već u 16. minutu izjadnačili rezultat preko sjajnog Argentinca Sale. Iako je bilo još dosta prilika u ovom meču, to je ostao konačan rezultat do samog kraja. Ren je čak imao i penal u 57. minutu, ali je Grenijer bio neprecizan sa bele tačke.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke