Liga 1 - Rajković opet sačuvao mrežu, Mitrovićev Strazbur obeležio veče

Autor: Darko Mitrović
subota 09.11.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativni golman nastavlja sa odličnim partijama u Francuskoj.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Rems je ekipa sa najmanje primljenih golova u šampionatu Francuske, a to je još izraženije posle večerašnjih mečeva 13. kola.

Sa Predragom Rajkovićem na golu, Rems je večeras igrao nerešeno, 0:0, na svom terenu sa ekipom Anžea, pa i posle 13 mečeva ima samo šet primljenih golova.

Ipak, domaći imaju za čime da žale, jer su večeras propustili priliku da u poslednjih dvadesetak minuta iskoriste igrača višena terenu.

U isto vreme, Monako je pogotkom Golovina iz 42. minuta savladao ekipu Dižona sa 1:0, što je peti trijumf ''Kneževa'' od početka sezone.

Golova nije bilo ni u duelu Lila i Meca, a najraspoloženiji večeras bili su fudbaleri Strazbura, koji su na svom terenu savladali ekipu Nima sa 4:1.

Kapiten Stefan Mitrović ponovo je komandovao odbranom Strazbura, a veliki deo posla domaći su odradili tokom prvog poluvremena, kada su Ažorke i Motiba doneli dva gola prednosti Strazburu.

Filiputo je početkom drugog poluvremena vratio nadu gostima, a su Linardu 70. i Motiba u 86. minutu trijumf Strazbura učinili ubedljivim.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke