Liga 1 - Potpuno ludilo u derbiju kola, sedam golova, preokret i pobeda Marseja!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 15.09.2019.
22:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Marseja slavili su u petom kolu na stadionu "Luj drugi".

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

U velikim problemima je Monako od starta sezone, iako su doveli ogroman broj pojačanja, nakon pet odigranih kola su pretposlednji na tabeli!

Večeras su u pravom fudbalskom spektaklu izgubili od Marseja na svom stadionu, bilo je 3:4 (2:2) u korist ekipe Andre-Viljaš Boaša.

Poveli su "Kneževi" u 17. minutu, penal je skrivio Kamara, igrao je rukom u svom kaznenom prostoru.

Udarac sa kreča precizno je izveo Ben Jeder, 1:0.

Samo devet minuta kasnije, sjajan pas Slimanija ka bivšem napadaču Sevilje, njegov prvi pokušaj uspeva da odbrani golman Marseja, ali mu se lopta odbija u noge, ovoga puta je imao lakši zadatak, 2:0 za ekipu Leonarda Žardima, drugi gol Ben Jedera.

Ipak, sve je palo u vodu za samo tri minuta, centarušut Žermena u 38. minutu u gol pretvara zaboravljeni Benedeto.

Igrao se 41. minut kada Benedeto najpre pogađa prečku, ludnica pred golom "Kneževa", u nastavku akcije centaršut Strotmana u gol pretvara Žermen, 2:2!

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku Marsej stigao do preokreta, Paje se namestio na udarac na ivici kaznenog prostora rivala i potom sjajno plasirao loptu u mrežu "Kneževa".

Samo pet minuta kasnije, Amavi pronalazi Bendeta u kaznenom prostoru rivala, a Argentinac odmerenim udarcem dolazi do svog drugog pogotka na meču, 2:4.

Nisu se predavali domaći fudbaleri, igrao se 75. minut kada je rezervista Keita Balde prosto pocepao mrežu Marseja nakon prizemnog centaršuta Bakajoka, 3:4. 

Dva minuta kasnije, prilika za Slimanija da poravna rezultat, ali iskusni Mandanda uspeva da ukroti njegov udarac.

Monako je bio bolji rival do kraja, ali nisu uspeli da probiju odbranu Marseja po četvrti put, te ostaju na samo jednom osvojenom bodu iz prvih pet kola i pretposlednji su na tabeli.

Marsej je skočio na četvrto mesto sa 10 osvojenih bodova, Nemanja Radonjić je u igru ušao u prvom minutu sudijske nadoknade, umesto Žermena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke