Liga 1 - Po jedan gol i po jedan crveni karton na obe strane, remi Lila i Rena

Autor: Nikola Miloradović
subota 22.08.2020.
23:10
Izvor: Sportske.net

Interesantan meč na "Pjer Moroju".

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Fudbaleri Lila dočekali su Ren na otvaranju nove sezone, susret je okončan bez pobednika, rezultatom 1:1 (1:0).

U 35. minutu crveni za goste, Boi je pokušao da izbije loptu nogom, previše ju je podigao, stigao je do lopte, ali je i u glavu udario protivničkog igrača, sudija nije imao dilemu.

Samo pet minuta kasnije, "Doge" koriste brojčanu prednost, Bamba je odlično utrčao iza zadnje linije Rena, prihvatio je dobar pas Šeke i matirao golmana gostiju za 1:0.

Ipak, samo tri minuta kasnije, užasan start Reinilda, sudija je ponovo izvadio crveni karton, te je i Lil ostao sa desetoricom.

U drugom delu je Ren zaigrao dosta bolje, Kamavinga je imao veliku priliku sredinom poluvremena, sa samo par metara je zahvatio loptu nakon jednog centaršuta, ali je bila previsoka, te nije uspeo da je iskontroliše, poslao ju je preko gola rivala.

Ipak, samo par minuta kasnije, nakon centaršuta iz kornera sa desne strane je sa prve stative glavom poslao loptu na drugu, na pravom mestu našao se Da Silva, koji poravnava rezultat.

Nije to bilo sve, u samom finišu najpre Arauho preti Renu, ali njegov udarac odlazi tik pored gola rivala, potom samo minut kasnije Terije na drugoj strani pogađa stativu.

U nastavku Mauasa preti "Dogama", ali ovoga puta Mainjan sjajno interveniše.

Nije bilo promene rezultata, 1:1 na "Pjer Moroju" u prvom kolu Lige 1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke