Liga 1 - Nica mnogo bolje igra u gostima, slavila i protiv Bordoa!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 28.10.2018.
18:55
Izvor: Sportske.net

Da li Vijera može konačno da veže nekoliko dobrih rezultata?

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Dok svi čekaju derbi kola između Marseja i PSŽ-a, Bordo i Nica su odigrali svoj meč 11. kola francuske Lige 1. Rezultat je bio 0:1 (0:0).

Možda tako rezultat ne govori, ali bila je vrlo zanimljiva utakmica. Šanse su imali oba tima i pravo je iznenađenje kako smo videli samo jedan pogodak.

Po jednu dobru priliku na obe strane smo videli u prvom poluvremenu. Gosti su bili nešto bolji kada je prvi deo igre u pitanju, ali rezultat je ostao nepromenjen.

Nica je nastavila sa inicijativom i na početku drugog poluvremena, a Kiprijen je realizovao tu dobru igru gostujućeg tima. Igrao se 54. minut, a niko nije mogao ni da pomisli da će ovo biti konačan rezultat.

Bordo je nakon primljenog gola krenuo u totalnu ofanzivu, imali su nekoliko odličnih prilika, Lerager je čak pogodio i prečku u 70. minutu. Iako je pokušavao domaćin da stigne makar do izjednačujućeg gola, nisu u tome i tako su ubeležili drugi poraz na svom terenu (prvi su zabeležili još na startu šampionata protiv Strazbura).

Trener Vijera i njegov tim kao da bolje igraju u gostima. Mnogo više osvojenih bodova na strani nego na svojoj "Alijanc Rivijeri".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke