Liga 1 - Nemilosrdni PSŽ brojao do pet protiv devetorice

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.02.2020.
19:38
Izvor: Sportske.net

Monpelje demoliran na "Parku prinčeva".

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

U okviru 22. kola francuskog šampionata, PSŽ je ugostio Monpelje, domaćin je slavio sa ubedljivih 5:0 (3:0).

Igrao se osmi minut kada su stigli do prednosti, Sarabija je pokupio jednu "ničiju loptu" na oko 20 metara od gola rivala, odmah je raspalio po njoj i na veoma efektan način zatresao mrežu rivala.

Samo devet minuta kasnije, golman Monpeljea Berto dobija direktan crveni karton zbog igranja rukom van svog kaznenog prostora, pokušao je da spreči jednog domaćeg igrača da se nađe u velikoj prilici i samo je uprskao stvar, gosti su već bili u rezultatskom zaostatku, ostali su i sa igračem manje.

PSŽ je to iskoristio da upiše ubedljiv trijumf, u 41. minutu je Di Marija na asistenciju Sarabije povisio na 2:0, da bi samo tri minuta kasnije Kongre postigao autogol, 3:0 za "Svece" pred odmor.

U 57. minutu je proradio i skupoceni tandem, Nejmar pronalazi Nejmara, ovaj lomi protivničkog golmana, obilazi ga i postiže pogodak za 4:0, da bi na 5:0 u 65. minutu povisio Lajvin Kurzava.

Gosti su meč završili sa samo devet igrača, kako je u 88. minutu Šotar zaradio drugi žuti karton.

Kavani je u 90. minutu postigao i šest gol za "Svece", ali je on poništen nakon intervencije VAR-a.

PSŽ prvi sa 55 bodova, 13 više od drugoplasiranog Marseja, koji doduše ima utakmicu manje, Monpelje četvrti sa 22 boda manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke