Liga 1 - Nant nemilosrdan protiv fenjeraša

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 04.11.2018.
16:52
Izvor: Sportske.net

"Kanarinci" se razgoropadili, novi poraz Gengana.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Nant je dočekao Gengan, a domaćin je slavio sa ubedljivih 5:0 (1:0).

Domaćin je bio znatno bolji u ovom meču i zasluženo je odneo rutinsku pobedu. Gengan nije uspeo ni da pripreti golmanu protivničke ekipe.

Taman kada su uspeli da vežu nekoliko utakmice bez poraza, opet su izgledali užasno na terenu, baš kao i na početku ove sezone. Dugo je trebalo Nantu da slomi otpor gostiju. Oni su nizali napad za napadom, ali tek pred kraj prvog poluvremena su uspeli da postignu gol, i to sa bele tačke. Strelac je bio Sala. Međutim, kada su postigli prvi gol, pitanje je bilo samo na koliko će da se zaustave. Genganova odbrana je kapitulirala i izgledalo je kao da žele samo da se ova utakmica završi.

Roniger je povećao prednost u 63. minutu, a Ture i Điroto su postigli treći i četvrti gol za Nant. Tačku na ovaj duel je stavio Sala, igrač koji je postigao i prvi gol na ovom meču.

Nant je ovom pobedom došao do 10. mesta, ali uz još nekoliko dobrih utakmica, mogli bi oni da stignu do borbe za Evropu. Gengan je ostao na poslednjem mestu, a teško da će se to promeniti i u narednom kolu, kada dočekuju ekipu Liona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke