Liga 1 - Monpelje srušio Lion, minuti i za Ristića!

Autor: Stefan Matić
utorak 27.08.2019.
21:05
Izvor: Sportske.net

Gosti nisu uspeli da održe maksimalan učinak.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Monpelje je slavio minimalnim rezultatom protiv francuskih "lavova" i pored promašenog penala u prvom poluvremenu. Lion je završio meč sa igračem manje.

Domaći su odmah po početku meča nagovestili da žele prvu pobedu u Ligi 1. Svoje prilike su promašivali Koza, Laborde i Ojongo dok je sa druge strane pripretio Depaj.

U 37. minutu Monpelje propušta najbolju šansu do tada pošto je Delor promašio penal, tj pogodio desnu stativu. Jedanaesterac je skrivio novopridošlica Andersen, ali je štoper imao sreće.

Domaći ipak stižu do vođstva golom Soketa tri minuta pre kraja prvog poluvremena. Soket je dočekao odbijanac posle kornera, golman Lopes nije imao šanse da odbrani "bombu" sa dvadesetak metara.

Samo pet minuta po početku drugog dela igre Olimpik Lion ostaje sa deset igrača na terenu. Kone "gubi" glavu i istom udara Delora, sudija nije imao nedoumice i pokazao direktan crveni karton levom beku Liona.

I pored igrača manje, Lion je nastavio sa napadima, ali je domaćin sigurno priveo utakmicu kraju i zabeležio prva tri boda u novoj sezoni.

Srpski internacionalac Mihailo Ristić odigrao je nekoliko minuta u finišu meča kada je ušao sa klupe Monpeljea.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke